Pin It

Shop Details

Aanbieding!

3 pack KURKUMA EZELINNENMELK ZEEP

25.50 20.00

3 pack KURKUMA EZELINNENMELK ZEEP

Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Beschrijving

3 pack KURKUMA EZELINNENMELK ZEEP

3 pack KURKUMA EZELINNENMELK ZEEP is Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

PRODUCT  OMSCHRIJVING

KURKUMA EZELINNENMELK ZEEP

Ingredienten:

 • verzeepte olien van : olijf, kokos, Palm en Castor
 • Glycerine
 • Ezelinnenmelk en
 • Kurkuma

Onze ezelinnenmelk zepen zijn handgemaakt met behulp van de koude verzeping proces-methode (waarmee alle voordelen van de ingredienten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid,droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben. Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim een zeep op je handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

EZELINNENMELK

 • het is relatief laag in vaste stoffen ( 8-10%) en eiwit (1,5 tot 1,8%)
 • het heeft een hoog lactosegehalte (6-7%)
 • Het vetgehalte varieert van 0,28% tot 1,82% afhankelijk van het jaargetijde.
 • Het is zeer dichtbij de moedermelk.
 • Het heeft anti-aging eigenschappen, antioxidant en renegerende ingredienten.
 • Voorkomt sommige huidziekten.
 • Het is de ideale vervanger van moedermelk als de baby allergisch is.
 • Het bevat essentiele vetzuren zoals omega-3 en omega-6 om te helpen bij de absorptie van vitaminen.
 • De zuren biedt flexibiliteit en voorkomen van bepaalde ziekten, zoals eczeem en psoriasis.
 • Verbetert het genezingsproces
 • De mineralen laat de huid reinigen en dode huidcellen worden verwijderd om nieuwe levende cellen te creeren.

3 pack KURKUMA EZELINNENMELK ZEEP.

EEN BEETJE GESCHIEDENIS OVER EZELINNENMELK

Cleopatra, koningin van Egypte nam baden in ezellinnenmelk om de schoonheid en jeugd van haar huid te behouden. De legende wil dat niet minder dan 700 ezels nodig waren om de hoeveelheid melk die nodig zijn voor haar dagelijks bad. Algemeen wordt aangenomen dat ezelinnenmelk rimpels uitwist in het gezicht, maakt de huid gevoeliger en behoudt de witheid: en het is een bekend feit, dat sommige vrouwen de gewoonte hadden om hun gezicht zevenmaal per dag te wassen, strikt het observeren van het aantal. Poppaea, de vrouw van de keizer Nero, was de eerste om dit te oefenen; inderdaad ze nam zitbaden uitsluitend bereid met ezelinnenmelk. De afgelopen jaren is de cosmetische industrie voornamelijk gericht op producten gemaakt met natuurlijke ingredienten en het is gericht op een duurzame consumptie. Vanwege hun natuurlijke oorsprong heeft het melkbesstannddeel veel overeenkomst velden om de behoefte van Cosmetica. Recent wetenschappelijk onderzoek op een creme met gevriesdroogde ezelinnenmelk toonde verschillende voordelen voor de huid. Deze resultaten hebben betrekking op de effectiviteit van ezelmelkbestanddelen zoals eiwitten, mineralen, vitaminen, essensiele vetzuren, biologisch actieve enzym en coenzym die de huid uitgebalanceerde voeding toestaat en een gepaste hydratie mogelijk is. Int het bijzonder vitamine C-gehalte in ezelinnenmelk is bijna 4 keer meer dan van koeienmelk. Ezelinnenmelk bevat meer lactoferrine dan koeienmelk en een aanzienlijke hoveelheid lysozym van 1,0 mg/ml tot 4 mg/ml (afhankelijk van de gebruikte analysemethode chemische of microbiologische) inplaats van koemelk slechts sporen. Om deze reden hebben de potentie, op de juiste wijze geformuleerd, om problemen op de huid met eczeem, acne psoriasis en herpes en eigenschappen te verminderen in het kalmeren van de irritatie symptomen zoals gerapporteerd door sommige auteurs. Sommige auteurs hebben voorlopig onderzocht of het gebruik van gezichtscreme uit ezelinnenmelk invloed op de perceptie van sommige sensorische aspecten. De resultaten toonden aan dat behandelde creme resulteerde gewaardeerd door een droge huid consumenten voor de volgende sensorische aspecten verspreid vermogen, de totale uithaling, gladheid,  Hydratatie en de totale effectiviteit. Het algemeen oordeel resulteerde ook het hoogst voor gezichtscreme gemaakt met ezelinnenmelk. Vandaag wordt ezelinnen melk nog steeds gebruikt in de vervaardiging van zeep en cremes.

3 pack KURKUMA EZELINNENMELK ZEEP.

OLIJFOLIE, KOKOSOLIE, PALMOLIE, CASTOROLIE ?

Deze olien worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze olien gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geeft.

OLIJF OLIE

Olijfolie maakt een zachte zeep die is goed voor de huid. Het is rijk aan vitaminen A,D,E,F en K, antioxidanten en fenolen. Het bevat 70% enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Het bevat polyfenol die helpt bij sterkere celwanden. Het is antiflamed, het vertraagt het natuurlijke verouderingsproces van het menselijk lichaam, dat de huid tegen externe irritatie beschermt, het beschermen van huidkanker, het helpt echt en vertraagt het ouder worden van de lever en het helpt vertagen van de buildup van veelal synthetische haarverzorgingsproducten en milieu onzuiverheden die je haar broos en dof laat voelen. Olijfolie doet wonderen voor de huid die een natuurlijke glans krijgt en gloed van de verrijkende olie. Het wordt aanbevolen om individuen die lijden aan huidskleur huiduitslag, eczeem, psoriasis en allergieen.

KOKOSNOOTOLIE

Kokosolie zorgt voor een natuurlijke reiniging en bubbelschuim. Deze bevat 1) middellange keten vetzuren of triglyceriden 2) Capric/Caprylic/ laurinezuur 3) Vitamine E. Kokosolie eigenschappen: houdt het vochtgehalte van de huid, beschermt de huid tegen microbiele infecties infecties, vertraagt  het verouderingsproces, herstelt de huid en geeft het een gezonde groei, grote huid wasverzachter, verzacht voeten en wist de scheuren, is goed voor verschillende huidaandoeningen, zoals acne, psoriasis en eczeem.

PALMOLIE

Palmolie maakt een zeep die is moeilijker, maar toch reinigt goed en voelt alsof je zeep wilt voelen als je het gebruikt. Bevat vitaminen zoals: hoge betacaroteen, A, D en E, gunstig in het voorkomen  van huidkanker.

CASTOR OLIE

Castor olie Effectieve rijk schuim en vochtinbrengende eigenschappen maken het eindproduct. Beschermt de hoofdhuid van microbiele infecties en vermindert haaruitval, nuttig voor de behandeling van huidziekten, veroorzaakt door infecties en huidzweren.Effectief voor de behandeling van reuma, artritis en jicht.

CURCUMA. 3 pack KURKUMA EZELINNENMELK ZEEP

Curcuma is afkomstig uit de wortel van de curcuma longa planten en heeft een stoere bruine huid en een diepe oranje vruchtvlees. Curcuma is lang gebruikt als een krachtige anti-inflammatoire in zowel de Chinese en Indiase geneeskundige systemen. Curcuma werd traditioneel genoemd “Indian saffraan” omwille van zijn diep geel-oranje kleur en is door de gechiedenis heen gebruikt als specerij, helende remedie en textielverf. Curcuma heeft een peperige warme en bitere smaak en een milde geur die enigszins doet denken aan oranje en gember, hoewel het vooral bekend is als een van de ingredienten die worden gebruikt om curry te maken,geeft ook honkbalveld mosterd zijn heldere gele kleur.

3 pack KURKUMA EZELINNENMELK ZEEP. CURCUMA’S VOORDELEN VOOR DE HUID

Ayurvedische genezers en andere beoefenaars van  de tradtitonele geneeskunde hebben zowel vers als gemalen kurkuma gebruikt om een aantal huidaandoeningen zoals acne en psoriasis te behandelen. Andere voordelen van curcuma:

 1.  Beschermt tegen schade door de zon. Het wordt geconstateerd  dat het altijd beschermd de huid tegen UV stralen, verhinderde vorming van rimpels, geholpen te behouden elasticiteit van de huid, en verminderde de verschijning tegen donkere vlekken.
 2. Helpt acne te verminderen. Curcuma lijkt natuurlijke olie te beheersen en eigenschappen te hebben. Levert een vermindering van de talgproductie die de oorzaak is van acne.
 3. Vermindert het risico op huidkanker omdat  Curcuma anti kanker activiteit heeft. Uit onderzoek bleek dat deze natuurlijke ingredient de groei van kankercellen helpt vertragen en zelfs tumors krimpt.
 4. Helpt bij het genezen van wonden. Curcuma heeft een lange geschiedenis als een wondgenezer. Of het was om een kneuzing, insectenbeet of lijden aan een besmette wond. Het is effectief bij het helpen van de wond te sluiten en te genezen.
 5. Helpt psoriasis te behandelen. Curcuma heeft een natuurlijke anti-flammatoire werking, die we nu weten. Kan helpen bij de behandeling van de symptomen van psoriasis.
 6.  Vertraagt de tekenen van veroudering. Curcuma bevat krachtige antioxidanten bekend om cellen te beschermen tegen vrije radicale vernietiging.
 7.  Vervaagt hyperpigmentatie. Moe van ouderdomsvlekken en melasma? Curcuma kan helpen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3 pack KURKUMA EZELINNENMELK ZEEP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

0

Je winkelwagen