Pin It

Shop Details

Aanbieding!

3 pack Koffie scrub Ezelinnenmelk zeep

25.50 20.00

3 pack Koffie scrub ezelinnenmelk zeep

Onze 3 pack Koffie scrub ezelinnenmelk zeep is ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Beschrijving

3 pack Koffie scrub Ezelinnenmelk zeep

Onze 3 pack Koffie scrub Ezelinnenmelk zeep is ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij.

Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Ingrediënten:

  • Verzeepte olien van: olijf, Kokos, Palm en Castor
  • Glycerine
  • Ezelinnenmelk
  • Koffie

EZELINNENMELK

Altijd bekend maar vergeten voor een tijdje, verschijnt ezelinnenmelk als de ster van cosmetica en belooft grote voordelen en fantastische resultaten. Ezelinnenmelk is het dichtste voor de menselijke melk in biochemische zoogdier samenstelling. Het bevat caseine, albumine, vet, lactose, zout en water. Zeer rijk aan vitaminen ( A,B1,B2,B6,D,C en E: zijn zeer hoog gehalte aan vitamine C vertraagt ook het verouderingsproces), mineralen en sporen elementen( calcium, magnesium, fosfor, natrium, ijzer, zink), biostimulants (immunoglobulinen) en Glycerol alkyl. Dankzij de rijke samenstelling is het een uitstekende vochtenbrenger die zeer effectief als antiage behandeling en essentiele vetzuren bevat, regeneratieve en helende eigenschappen.

EEN BEETJE GESCHIEDENIS

De meest bekende van geschiedenis die regelmatig badend in ezelinnenmelk is zeker Cleopatra, koningin van Egypte om haar schoonheid te behouden. De legende zegt dat er niet minder dan 700 ezels moet zijn om de hoeveelheid melk die nodig is voor de dagelijkse baden te bieden. De ezelinnenmelk werd gebruikt tot het begin van de twintigste eeuw als vervanger voor melk. Uit meer recent onderzoek blijkt dat ezelinnenmelk als alternatief voor koemelk voor kinderen met melkeiwitallergie kunnen dienen.

GROTE COSMETISCHE DEUGDEN

Gevoelige huid , die een allergische reactie hebben op veel verzorgingsproducten kunnen makkelijker tolereren met ezelinnenmelk. De melk van ezelinnen is regeneratief voor de huid vanwege de grote hoeveelheden eiwitten, fosfolipiden en ceramiden, die op hun beurt overleg met zowel verzachtende eigenschappen en herstructurering. Het product beschikt over een geverifieerde anti-rimpel effect, voorkomt rimpelverschijning na het verstrijken van de tijd in de huid, gezicht en nek. Aan de andere kant vermindert en schakelt het teken des tijds uit. Ezellinnenmelk Facial Cream is ook krachtige tensor en hidrator van de huid.

OLIJFOLIE, KOKOSOLIE, PALMOLIE, CASTOR OLIE.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën is gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

OLIJFOLIE

Olijfolie maakt een zachte zeep die is goed voor de huid. Het is rijk aan vitaminen A,D,E,F, en K, antioxidanten en fenolen. Het bevat 70% enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Het bevat polyfenol die helpt bij sterkere celwanden. Het anti ontstoken, vertraagt het natuurlijke verouderingsproces van het menselijk lichaam dat de huid van uitwendige irritatie beschermt, het beschermt tegen huidkanker, het helpt echt vertraging van het ouder worden van de lever en het helpt de opbouw vertragen van veelal synthetische haarverzorgingsproducten en milieu onzuiverheden dat je haar broos en dof voelen. Olijfolie doet wonderen voor de huid, die krijgt een natuurlijke glans en gloed van de verrijkende olie. Het wordt aanbevolen om individuen die lijden aan huidskleur huiduitslag, eczeem, psoriasis en allergieën.

KOKOSNOOTOLIE

Kokosolie zorgt voor een natuurlijke reiniging en bubbelschuim. Deze bevat 1) middellange keten vetzuren of triglyceriden 2) Caprine / Capprylic, Laurinezuur 3) Vitamine E Kokosolie eigenschappen: behoudt vochtgehalte van de huid, beschermt de huid tegen microbiële infecties, vertraagt het verouderingsproces, herstelt de huid en geeft het een gezonde groei, grote huidontharder, verzacht de voeten en wist de scheuren, is goed voor een aantal huidaandoeningen zoals acne, psoriasis en eczeem.

PALMOLIE

Palmolie maakt een zeep die is moeilijker, maar toch reinigt goed en voelt alsof je zeep wilt voelen als je het gebruikt. Bevat vitaminen zoals : hoge beta –caroteen, A, D, en E. Gunstig preventie van huidkanker.

CASTOROLIE

Castorolie Effectieve om rijk sop (schuim) en hydraterende eigenschappen maken het slot(final) artikel. Beschermt de hoofdhuid van microbiële infecties en vermindert haaruitval. Nuttig voor de behandeling van huidziekten die worden veroorzaakt door bacteriële infecties en huidzweren. Effectieve behandeling reuma, artritis en jicht.

KOFFIE

Na water, wordt koffie beschouwd als de meest populaire drank ter wereld.

We houden er allemaal van om dagelijks koffie te drinken.

Koffie voordelen voor huid en haar

1. Je haar gaat er sneller van groeien

2. Koffie bevat Cafeïne en Cafeïne bevat bepaalde stofjes die de groei van je haar vanuit de haarcellen stimuleert!

3. Goed voor je huid. Cafeïne is ook goed voor je huid!

4. Koffie is goed voor onze hersenen

5. Gezonde antioxidanten

Antioxidanten zijn goed voor je hele lichaam. Ze zitten voornamelijk in fruit en groenten, maar ook in koffie!

6. Ontstressend

Door de geur van koffie komt er een stofje in je hersenen vrij waardoor stress als sneeuw voor de zon verdwijnt! Dit geldt alleen bij stress die ontstaat door slaapgebrek.

7. Mooi en gezond haar

8.Het kan gebruikt worden als remedie tegen cellulitis

9.De verstevigende werking van de koffie in zeep heeft een afpellend effect.

10.Koffiedik heeft rijke voedingsstoffen die het haar stralend en energiek maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3 pack Koffie scrub Ezelinnenmelk zeep” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

0

Je winkelwagen