Pin It

Shop Details

LAVENDEL EZELINNENMELK ZEEP

8.50

LAVENDEL EZELINNENMELK ZEEP

Onze ezelinnenmelk zepen zijn handgemaakt met behulp van de koude verzeping proces-methode ( waarbij alle voordelen van de ingredienten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Beschrijving

LAVENDEL EZELINNENMELK ZEEP

Onze LAVENDEL EZELINNENMELK ZEEP is handgemaakt met behulp van de koude verzeping proces-methode ( waarbij alle voordelen van de ingredienten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

PRODUCT OMSCHRIJVING

LAVENDEL EZELINNENMELK ZEEP

Ingredienten:

  • Verzeepte olien van olijf, kokos, Palm en Castor.
  • Glycerine
  • Ezelinnenme en
  • Essentiele olie van Lavendel

Onze ezelinnenmelk zepen zijn hangemaakt met behulp van de koude verzeping proces-methode ( waarmee alle voordelen van ingredienten te behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer gechikt voor alle huidtypes , gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of proriasis hebben. Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

EZELINNENMELK

Altijd bekend maar vergeten voor een tijdje, ezelinnenmelk verschijnt als de ster van cosmetica en belooft grote voordelen en fantastische resultaten. Ezelinnen melk is het dichtste melk voor de menselijke melk zoogdier in biochemische samenstelling. Het bevat caseine, albumine, vet, lactose, zout en water. Zeer rijk aan  vitaminen ( A, B1, B2,B6, D, C en E: zijn zeer hoog gehalte aan vitamine C vertraagt ook het verouderingsproces), mineralen en sporenelementen (calcium,magnesium, fosfor, natrium, ijzer, zink, ) biostimulants ( immunoglobulinen) en glycerol alkyl. Dankzij de rijke samenstelling, is het een uitstekende vochtinbrenger die zeer effectief is als anti-age behandeling. Het bevat anti-aging, generatieve en helende eigenschappen.

EEN BEETJE GESCHIEDENIS

De meest bekende van de grote dagen van weleer die regelmatig badend in  ezelinnenmelk is zeker Cleopatra, koningin van  Egypte om haar schoonheid te behouden. De legende zegt dat er niet minder dan 700 ezels moesten zijn om de hoeveelheid melk die nodig is voor het dagelijks baden te bieden. De ezelmelk werd gebruikt tot het begin van de twintigste eeuw als  een vervanger voor melk. Uit meer recent onderzoek blijkt dat ezelinnenmelk als alternatief voor koemelk voor kinderen met melkeiwitallergie kunnen dienen.

GROTE KOSMETISCHE DEUGDEN

Een gevoelige huid die op veel zorg een allergische reactie hebben, tolereren makkelijker een creme met ezelinnenmelk. De melk van ezels is regeneratief voor de huid vanwege de grote hoeveelheden eiwitten,fosfolipiden en ceramiden, die op hun beurt overleg met zowel verzachtende eigenschappen en herstructurering. Het product beschikt over een geverifeerde anti-rimpel effect, voorkomt rimpels en voorkomt dat deze verschijnen product van het verstrijken van de tijd in de huid, gezicht en hals. Aan de andere kant voorkomt en vermindert het tekenen van expressie. Ezelinnenmelk is ook een krachtige tensor en hidrator van de huid.

OLIJFOLIE, KOKOSOLIE, PALMOLIE, CASTOROLIE?

Deze olien worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze olien zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

OLIJFOLIE

Olijfolie maakt een zachte zeep die goed is voor de huid. Het is rijk aan vitaminen A,D,E,F en K, antioxidanten en fenolen. Het bevat polyfenol die helpt bij sterkere celwanden. Het is anti-ontsoken, vertraagt het natuurlijke verouderingsproces van het menselijk lichaam, het beschermt de huid van uitwendige irritatie, beschermt tegen huidkanker, het helpt echt de vertraging  van ouder van de lever en het helpt vertragen de opbouw van veelal synthetische haarverzorgingsproducten en milieu onzuiverheden die je haar broos en dof laten voelen. Olijfolie doet wonderen voor de huid, die een natuurlijke glans krijgt en gloed van de verrijkende olie. Het wordt aanbevolen om individuen die lijden aan huidskleur huiduitslag, eczeem, psoriasis en allergieen.

KOKOSNOOTOLIE

Kokosolie zorgt voor een natuurlijke reiniging en bubbelschuim. Het bevat :

  1. Medium keten vetzuren of triglyceriden,
  2. Capric / Caprylic / Laurinezuur.
  3. Vitamine-E

Kokosolie eigenschappen: behoudt vochtgehalte van de huid, beschermt de huid tegen micrbiele infecties, vertraagt het verouderingsproces, herstelt de huid en geeft het een gezonde groei, grote huidontharder, verzacht de voeten en wist de scheuren, is goed voor een aantal huidaandoeningen zoals acne, psoriasis en eczeem.

PALMOLIE

Palmolie maakt een zeep die is moeilijker, maar reinigt toch goed en voelt alsof je zeep wilt voelen als je het gebruikt. Het bevat vitaminen zoals zeer hoge beta-caroteen, A, D en E, nuttig in het voorkomen van huidkanker.

CASTOROLIE

Castorolie Effectieve om rijk sop te maken (schuim) en vochtinbrengende eigenschappen maken het eindproduct. Beschermt de hoofdhuid van microbiele infecties en vermindert  haaruitval, nuttig voor de behandeling  van huidziekten veroorzaakt door microbiele infecties en huidzweren, effectieve behandeling van reuma, artritis, en jicht.

ESSENTIELE OLIE VAN LAVENDEL

De latijnse naam van Lavendel is Lavare, wat betekent “ te wassen” als gevolg van de geur die een bijzonder schone aroma heeft. Lavendelolie wordt voornamelijk  gewonnen uit de bloemen van de lavendelplant, voornamelijk  door stoomdestillatie. De bloemen van de Lavendel zijn geurig van aard en werden gebruikt voor het maken van potpourri, eeuwenlang. Traditioneel is lavendelolie ook gebruikt bij het maken van parfums. De olie is zeer nuttig in de aromatherapie en vele aromatische preparaten en combinaties worden gemaakt van lavendelolie.De voordelen voor de gezondheid van Lavendel essentiele olie zijn ondermeer de mogelijkheid om nerveuze spanning te elimeneren, de pijn verlichten, ontsmet de hoofdhuid en de huid, verbeterende bloedcirculatie en de behandeling van ademhalingsproblemen.

ZENUWSTELSEL

Essentiele olie van lavendel heeft een kalmerende geur waardoor het een uitstekend tonicum voor de zenuwen en angstproblemen maakt. Daarom kan het ook nuttig zijn bij de behandeling van migraine, hoofdpijn,depressie, nerveuze spanning en emotionele stress.

De verfrissende geur verwijdert nerveuze uitputting en rusteloosheid, terwijl ook steeds meer mentale activiteit toeneemt. Het heeft een goed onderbouwd impact op het autonome zenuwstelsel, dat is waarom het freguently wordt gebruikt voor de behandeling van slapeloosheid en ook als een manier om de hartslag variabiliteit te reguleren.

Een studie toonde aan dat mensen die getest zijn een significante afname van mentale stress en angst, alsmede een  toename van de cognitieve functies wanneer ze lavendelolie en rozemarijn inademden alvorens het examen!

ACNE

Volgens de dermatologen en aromatherapeuten is essentiele lavendelolie een van de meest heilzame olien in de behandeling van acne, dat is een zeer ongemakkelijke en genante voorwaarde  dat voornamelijk de jongeren treft als ze door de puberteit bewegen, maar kan ook volwassenen teisteren. Het wordt gekenmerkt door rode verhoogde zweren op het gezicht en lichaam die ontstaan door een bacteriele infectie bij de talg gland. Wanneer talg niet goed kan worden uitgescheiden uit de talgklieren op het gezicht, begint het op te bouwen met name omdat de puberteit extra talg en bacterien stimuleert,creert een viceuze cirkel van irritatie, infectie en zichtbare zweren die tot ernstige littekens kunnen leiden. Lavendel essentiele olie remt de bacterien die de initiele infectie helpt om enkele overexcretion van talg te reguleren door hormonale manipulatie en kan de tekenen van littekens, na acne is begonnen helen. Het toevoegen van een kleine hoeveelheid lavendelolie met andere cremes of zalven kunnen de mogelijkheden voor de verlichting en genezing sterk verhogen.

HAARVERZORGING

Lavendel essentiele olie is nuttig voor haarverzorging omdat is gebleken dat het zeer effectief op luizen, luizeneieren en neten is. Voorts heeft lavendel essentiele olie laten zien ook heel nuttig te zijn met de behandeling  van haarverlies, met name voor patienten met alopecia, een auto-imuun ziekte waarbij het lichaam eigen haarzakjes afwijst. Een schotse studie rapporteerde dat meer dan 40% van de alopecia patienten een toename van de haargroei als zij regelmatig lavendel essentiele olie invreven op hun hoofdhuid. Daarom  wordt lavandelolie soms als een preventieve maatregel voor mannelijke kaalheid aanbevolen!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LAVENDEL EZELINNENMELK ZEEP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

0

Je winkelwagen