√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Wat zijn de Voordelen van Organische Producten voor gezondheid & Nutrition

Wat zijn de Voordelen van Organische Cosmetica producten voor gezondheid & Nutrition?

Wat zijn de Voordelen van Organische Cosmetica producten voor gezondheid & Nutrition?

Wat zijn de Voordelen van Organische  Cosmetica producten voor gezondheid & Nutrition?

Of het fruit, groenten, kruiden, specerijen, organische cosmetica en zelfs kleding, biologische producten zijn over het algemeen meer de voorkeur aan niet-organische stoffen, omdat ze niet het gebruik van chemische meststoffen of conventionele pesticiden te betrekken in hun productie.

Wat zijn de Voordelen van Organische  Cosmetica voor gezondheid & Nutrition?

Vaak zijn deze kunstmatige meststoffen en pesticiden te verlaten schadelijke residuen op de plant materie en kan blijken te zijn heel schadelijk voor de gezondheid, indien dergelijke planten worden ingenomen of gebruikt voor cosmetische producten voor huid en haar voor te bereiden of maak kleren.

Met andere woorden, is de zuiverheid van biologische producten die ze maakt een gezonder en veiliger alternatief voor chemische gebaseerde middelen.

Dit artikel helpt u de verschillende gezondheidszorg en andere voordelen verbonden aan het gebruik van biologische producten, met inbegrip van voedsel producten te verkennen. De voordelen van biologische

 Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics?

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , is onze biologische castorolie gemaakt van duurzame en hernieuwbare bronnen, en is schilfers geperst en verfijnd.

Ezelinnenmelk zeep is een natuurlijk product die je kan krijgen bij ons e-shop.

Wilt u de voordelen van castorolie in ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze castorolie zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen. Ze zijn allemaal gemaakt van castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Bestel hier goedkoop castorolie ezelinnenmelk zeep

Waarom organische Cosmetica producten?

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over Organische cosmetic producten

WAAROM NATUURLIJKE COSMETICA?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button