Pin It

Shop Details

Aanbieding!

3 pack WITTE NATUURLIJKE EZELINNENMELK ZEEP

25.50 20.00

3 pack WITTE NATUURLIJKE EZELINNENMELK ZEEP

Onze witte ezelinnenmelk zeep is ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Het verschil tussen onze Natuurlijke en wit Natuurlijke ezelinnenmelk zeep is alleen maar de kleur. De witte kleur wordt gemaakt door speciale techniek. Vooral voor degenen die graag de witte kleur is zeep houden.

Beschrijving

3 pack WITTE NATUURLIJKE EZELINNENMELK ZEEP

3 pack WITTE NATUURLIJKE EZELINNENMELK ZEEP

Ingredienten:

  • Verzeepte olien van: olijf,Kokos, Palm en Castor
  • Glycerine
  • Ezelinnenmelk

EZELINNENMELK

Altijd bekend maar vergeten voor een tijdje, verschijnt ezelinnenmelk als de ster van cosmetica en belooft grote voordelen en fantastische resultaten. Ezelinnenmelk is het dichtste voor de menselijke melk in biochemische zoogdier samenstelling. Het bevat caseine, albumine, vet, lactose, zout en water. Zeer rijk aan vitaminen ( A,B1,B2,B6,D,C en E: zijn zeer hoog gehalte aan vitamine C vertraagt ook het verouderingsproces), mineralen en sporen elementen( calcium, magnesium, fosfor, natrium, ijzer, zink), biostimulants (immunoglobulinen) en Glycerol alkyl. Dankzij de rijke samenstelling is het een uitstekende vochtenbrenger die zeer effectief als antiage behandeling en essentiele vetzuren bevat, regeneratieve en helende eigenschappen.

EEN BEETJE GESCHIEDENIS

De meest bekende van geschiedenis die regelmatig badend in ezelinnenmelk is zeker Cleopatra, koningin van Egypte om haar schoonheid te behouden. De legende zegt dat er niet minder dan 700 ezels moet zijn om de hoeveelheid melk die nodig is voor de dagelijkse baden te bieden. De ezelinnenmelk werd gebruikt tot het begin van de twintigste eeuw als vervanger voor melk. Uit meer recent onderzoek blijkt dat ezelinnenmelk als alternatief voor koemelk  voor kinderen met melkeiwitallergie kunnen dienen.

GROTE COSMETISCHE DEUGDEN

Gevoelige huid , die een allergische reactie hebben op veel verzorgingsproducten kunnen makkelijker tolereren met ezelinnenmelk. De melk van ezelinnen is regeneratief voor de huid vanwege de grote hoeveelheden eiwitten, fosfolipiden en ceramiden, die op hun beurt overleg met zowel verzachtende eigenschappen en herstructurering. Het product beschikt over een geverifieerde anti-rimpel effect, voorkomt rimpelverschijning na het verstrijken van de tijd in de huid, gezicht en nek. Aan de andere kant vermindert en schakelt het teken des tijds uit. Ezellinnenmelk Facial Cream is ook krachtige tensor en hidrator van de huid.

OLIJFOLIE, KOKOSOLIE, PALMOLIE, CASTOR OLIE

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën is gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

OLIJFOLIE

Olijfolie maakt een zachte zeep die is goed voor de huid. Het is rijk aan vitaminen A,D,E,F, en K, antioxidanten en fenolen. Het bevat 70% enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Het bevat polyfenol die helpt bij sterkere celwanden. Het anti ontstoken, vertraagt het natuurlijke verouderingsproces van het menselijk lichaam dat de huid van uitwendige irritatie beschermt, het beschermt tegen huidkanker, het helpt echt vertraging van het ouder worden  van de lever en het helpt de opbouw vertragen van veelal synthetische haarverzorgingsproducten en milieu onzuiverheden dat je haar broos en dof voelen. Olijfolie doet wonderen voor de huid, die krijgt een natuurlijke glans en gloed van de verrijkende olie. Het wordt aanbevolen om individuen die lijden aan huidskleur huiduitslag, eczeem, psoriasis en allergieën.

KOKOSNOOTOLIE

Kokosolie zorgt voor een natuurlijke reiniging en bubbelschuim. Deze bevat 1) middellange keten vetzuren of triglyceriden 2) Caprine / Capprylic, Laurinezuur 3) Vitamine E Kokosolie eigenschappen: behoudt vochtgehalte van de huid, beschermt de huid tegen microbiële infecties, vertraagt het verouderingsproces, herstelt de huid en geeft het een gezonde groei, grote huidontharder, verzacht de voeten en wist de scheuren, is goed voor een aantal huidaandoeningen zoals acne, psoriasis en eczeem.

PALMOLIE

Palmolie maakt een zeep die is moeilijker, maar toch reinigt goed en voelt alsof je zeep wilt voelen als je het gebruikt. Bevat vitaminen zoals : hoge beta –caroteen, A, D, en E. Gunstig preventie van huidkanker.

CASTOROLIE

Castorolie Effectieve om rijk sop (schuim) en hydraterende eigenschappen maken het slot(final) artikel. Beschermt de hoofdhuid van microbiële infecties en vermindert

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3 pack WITTE NATUURLIJKE EZELINNENMELK ZEEP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

0

Je winkelwagen