Pin It

Shop Details

HONING EZELINNENMELK ZEEP

8.50

HONING EZELINNENMELKZEEP

Ezelinnenmelk met honing handgemaakte zeep. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, inclusief mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Beschrijving

HONING EZELINNENMELK ZEEP

HONING EZELINNENMELK ZEEP. Ezelinnenmelk met honing handgemaakte zeep. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, inclusief mensen die eczeem of psoriasis hebben.

PRODUCT OMSCHRIJVING

HONING EZELINNENMELK ZEEP

Ezelinnenmelk met honing handgemaakte zeep

Ingredienten:

  •  Verzeepte olien van olijf, Kokos, Palm en Castor.
  • Glycerine
  • Ezelinnenmelk en
  • Honing

Onze ezelinnenmelk zepen zijn handgemaakt met behulp van de koude verzeping proces methode ( Waarbij alle voordelen van de ingredienten behouden )  met verse melk van de ezel van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypen, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben. Hoe kunt u gebruik maken van de ezelinnenmelk zeep? Schuim zeep op handen of washandje en toepassen op uw gezicht en lichaam.

EZELINNENMELK

Volgens verschillende onderzoeken heeft ezelinnenmelk regeneratieve ingredienten en voorkomt bepaalde huidaandoeningen zoals,eczeem acne en psoriasis. Gelijk aan menselijk melk; het bevat essentiele vetzuren die helpen bij de absorptie van vitaminen. Bevorderen zelfs het genezingsproces. Bevat ook tal van mineralen die het mogelijk maken de huid te reinigen; het verwijdert dode huidcellen, helpen de huid om nieuwe levende cellen te creeren. De rijke samenstelling van de melk met een hoog eiwitgehalte van fosfolipiden en vitaminen A,B.C,D en E maken het uitstekend geschikt voor anti-aging,rimpelbehandeling, herstructering en regenererende gezichtsbehandeling met uitstekende resultaten. Ezelinnenmelk heeft een pH dichtbij de pH van de mens, het helpt te hydrateren en houden olie van de huid in balans. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid,droge huid. Ook aanbevolen voor mensen die eczeem of psoriasis hebben.

GESCHIEDENIS VAN EZELINNENMELK

In de texten van Hippocrates, de oude Griekse god van de gezondheid, zijn er verschillende meldingen van deze melk omdat Hippocrates op aanraden  voor verschillende kwalen en ongevallen, slangenbeten van dysenterie. In de Romeinse tijd was het gebruikelijk als cosmetisch en verklaarde dat Cleopatra ontspannen in een bad gevuld met dit(ezelinnenmelk) om haar schoonheid te verbeteren. Er wordt gezegd dat Cleopatra altijd in haar reizen honderden ezels meenam om het bad van ezelinnenmelk niet te missen. De tweede vrouw van de Romeinse Keizer Nero, Poppea Sabina volgde ook dezelfde geheime schoonheid en jeugd in het dagelijks leven, zoals aangegeven in de beschrijving van Plinius de deugden van ezelinnenmelk voor de huid.  Plinius zegt dat ezelinnenmelk rimpels wist in de huid, maakt het dunner en blijft blank. Wetend dat sommige vrouwen hun gezicht zeven maal per dag wasten, strikt volgens dit aantal! De zus van Napoleon Bonaparte, Pauline gebruikte ook continu ezelinnenmelk voor huidverzorging en vertraging van het verouderingsproces. De melk voegt romigheid aan de zeep en de suikers in de melk en voegt bubbelschuim.

OLIJFOLIE, KOKOSNOOTOLIE, PALMOLIE, CASTOROLIE

Deze olien worden zorgvuldig met elkaar vermengd om ee superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze olien gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

OLIJFOLIE

Olijfolie maakt een zachte zeep die is goed voor de huid. Het is rijk aan vitamine A,D,E,F en K, antioxidanten en fenolen. Het bevat 70% enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Het bevat polyfenol die helpt bij sterkere celwanden. Het is anti – ontstoken, vertraagt het natuurlijke verouderingsproces van het menselijk lichaam, beschermt tegen huidkanker, het helpt echt te vertragen ouder worden van de lever en het helpt vertragen de opbouw van veelal synthetische haarverzorgingsproducten en milieu onzuiverheden, die je haar broos en dof laten voelen. Olijfolie doet wonderen voor de huid, die een natuurlijke glans krijgt en gloed van de verrijkende olie. Het wordt aanbevolen om individuen die lijden aan huidskleur huiduitslag, eczeem, psoriasis en allergieen.

KOKOSNOOTOLIE

Kokosolie zorgt voor een natuurlijke reiniging en bubbelschuim.

Het bevat:

  1.  Middellange keten vetzuren of triglyceriden,
  2.  Caprine/ Caprylic/ Laurinezuur
  3.  Vitamine E

Kokosolie eigenschappen: Behoudt vochtgehalte van de huid, beschermt de huid tegen microbiele infecties, vertraagt het verouderingsproces, herstelt de huid en geeft het een gezonde groei, grote huidontharder, verzacht de voeten en wist de scheuren, is goed voor een aantal huidaandoeningen zoals acne, psoriasis en eczeem.

PALMOLIE

Palmolie maakt een zeep die is moeilijker , maar reinigt toch goed en voelt alsof je zeep wilt voelen als je het gebruikt. Bevat vitaminen zoals: hoge betacaroteen, A,D en E nuttig in de preventie van huidkanker.

CASTOROLIE

Castorolie effectieve rijk schuim en vochtinbrengende eigenschappen maken het eindproduct. Beschermt de hoofdhuid van microbiele infecties en vermindert haaruitval. Bruikbaar voor het behandelen van huidziekten veroorzaakt door microbiele infecties en huidzweren. Effectieve behandeling van reuma, artritis en jicht.

HONING

De gezondheidsvoordelen van honing zijn te talrijk om te noemen. De antibacteriele en antixiodante kwaliteiten zijn bijzonder nuttig voor de huid. Honing een natuurlijke zoetstof die extra voeding in de vorm van eiwitten bevat, mineralen zoals calcium, koper, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, kalium, natrium en zink, vitaminen zoals C, B6, thiamine, niacine, riboflavine, pantotheenzuur en bepaalde aminozuren. Honing bezit antimicrobiele eigenschappen : het helpt bij het bevorderen van autolytisch debridement. Het deodorizes stinkende wonden. Het versnelt het genezingsproces door het stimuleren van wond tissues. Het helpt bij het initieren van het genezingsproces in slapende wonden. Honing helpt ook bij het bevorderen van vochtige wond heling. Ezelinnenmelk en honing beide van deze ingredienten helpen bij het creeren van een gladde, mooie huid.

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HONING EZELINNENMELK ZEEP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1

Je winkelwagen