WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN 90 €!

new eshop with soaps from donkey milk-1

Nieuwe eshop met Ezelinnenmelk zeep!

Nieuwe eshop met Ezelinnenmelk zeep

Nieuwe eshop met Ezelinnenmelk zeep!

Nieuwe eshop met ezelinnenmelk zeep. Als de uitdrukking heeft gezegevierd “we hebben en de vogel’ s melk” kan mens het overvloed en welvaart beschrijven, maar de Ezelinnenmelk is het geheim om mooier te worden!
Ezelinnenmelk gebruikt de Griekse Egyptische koningin Cleopatra om een bad te nemen en om haar schoonheid.
Ezelinnenmelk met voedselrijke ingrediënten is vandaag de grondstof voor de oprichting van biologische cosmetica van hoge kwaliteit en natuurlijk allerlei organische huidverzorging producten.
Ter gelegenheid van dit evenement, onze landgenoot Michalis Malatras woont met zijn vrouw Annemieke Rademaker jarenlang in Nederland, maakten de eerste zet en maken zepen met Ezelinnenmelk die leveren via de eshop onder de naam elgrecocosmeticsco.nl.
“Onze ezelinnenmelk zepen zijn handgemaakt van plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie, palmolie en ricinusolie. met behulp van de koude verzeping proces methode (waarbij alle voordelen van de ingrediënten behouden) met verse melk van de ezel ’s van onze boerderij “, zegt Michalis en Annemieke.
Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis.
De e-shop wordt vervaardigd door het bedrijf paramarketing.gr, die is gespecialiseerd in het vervaardigen van online winkels, waar u online met één muisklik en zelfs vanaf uw mobiele telefoon of een smartphone winkelen kunt.

Wat u kunt vinden in de Nieuwe eshop met Ezelinnenmelk zeep?

Nieuwe eshop met Ezelinnenmelk zeep-01

De e-shop Nieuwe eshop met Ezelinnenmelk zeep werkt sinds enkele maanden nu en kan men zeep met Ezelinnenmelk vinden in economisch pakket van 130 gram. De eshop is in Engels en Nederlands en is in Nederland gevestigd. Maar u kunt uw bestellingen doen in heel Europa met 30% korting, als u op de website registreren en ontvang je kortingscode ontvang.
GROOTHANDEL KOPERS zijn ook welkome.
Ezel melk zeep is duidelijk superieur in vergelijking met de traditionele zeep die je wist.
U kunt de hele reeks ezel melk zeep krijgen, aangezien er 5 verschillende soorten zeep zijn:
ezel melk zeep met kurkuma
ezel melk zeep met lavendel
ezel melk zeep met havermout voor natuurlijke afschilfering
ezel melk zeep met honing
ezel melk zeep normale (zonder andere verontreinigingen).
Let op, niet de ezel melk zepen eten!! Er zijn niet om te eten, zij zien er zo lekker zelfs. zijn alleen voor uw persoonlijke hygiëne.
Bezoek de eshop van elgrecocosmetics.com en ontvang de voordelen van ezelinnenmelk zeep en krijgen 30% korting bij het verkrijgen van de coupon code. De coupon code is verzonden naar uw e-mail.
Lees meer over ezelinnenmelk
Ezelinnen melk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Shares