WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN 90 €!

Waarom Natural ambachtelijk handgemaakt zeep

Waarom Natural ambachtelijk handgemaakt zeep?

Waarom Natural ambachtelijk handgemaakt zeep

Waarom Natural ambachtelijk handgemaakt zeep?

Natural ambachtelijk handgemaakt Zeep wordt gemaakt van olien in combinatie met loog. Het loog breekt het vet van olien af, en hierna wordt een nieuwe stof gevormd: zeep. Zeepdeeltjes willen heel graag nieuw vet aan zich binden. Huidvet bijvoorbeeld, wat vervolgens wordt afgespoeld. Prima, want dat willen we graag, maar ook weer niet teveel, want een beetje huidvet hebben we gewoon nodig. Een huid zonder vet is schraal en gaat scheuren.

Waarom Natural ambachtelijk handgemaakt ezelinnenmelk zeep?

  1. Biologisch & plantaardig

Wie de ingrediëntenlijst van onze natural ambachtelijk handgemaakt zeep bekijkt, zal het zijn opgevallen: de ingrediënten zijn vrijwel allemaal natuurlijk en plantaardig. Een bewuste keuze!

El Greco Cosmetics staat voor 100% huid verdraagzaam en kiest het allerliefst voor biologische, plantaardige stoffen voor haar natuurlijke cosmetica. Wij zijn van mening dat de huid hier het meest baat bij heeft – zelfs de meest gevoelige huidtypes.

In de wintermaanden vooral, veel mensen last van droge en gebarsten huid. Het is lastig, ongemakkelijk en kan zelfs de eenvoudigste beweging van het buigen van de vingers pijnlijke fenomeen te maken. Hoewel niet specifiek bedoeld voor de behandeling van schrale huid, handgemaakte natuurlijke ezelinnenmelk zeep helpt echt om vocht toe te voegen en te verjongen de natuurlijke textuur van het oppervlak.

  1. Ontgiften is belangrijk

Ingrediënten uit de natuur werken in harmonie met de huid en worden in de meeste gevallen sneller opgenomen door de huid.

De huid is een belangrijk orgaan dat voor een heel groot deel verantwoordelijk is voor de ontgifting van het lichaam.

Door cosmetica met synthetische stoffen te gebruiken, kan de huid minder goed ademen en worden afvalstoffen minder snel en goed afgevoerd. Het gevolg? Een grauwe huid, vette huid of acne.

  1. Dicht bij de natuur

El Greco Cosmetics blijft dicht bij de natuur.

Ambachtelijk handgemaakt ezelinnenmelk zeep is gemaakt met natuurlijke ingrediënten die daadwerkelijk helpen om de huid aan te vullen en voeg vocht waar andere conventionele zepen, zoals sommige commerciële merken, kunnen worden ontnomen.

Olijfolie, palmolie, castorolie, kokosolie en lavendelolie zijn oliën die wij graag gebruiken en waarvan wij geloven dat ze je huid en haar mooier en sterker maken. Deze plantaardige oliën bieden de huid bescherming, voeden en zijn stuk voor stuk huidverbeterend. Omdat de ingrediënten natuurlijk zijn, worden ze beter en sneller geaccepteerd door de huid en krijgen irritaties minder snel kans.

  1. Synthetisch? Liever niet

Wat wij níet gebruiken in onze ambachtelijk handgemaakt cosmetica? Parabenen, SLS, SLES, chemicaliën, parfum, minerale oliën en andere synthetische stoffen. Alleen het allerbeste dat moeder natuur te bieden heeft, is goed genoeg voor El Greco Cosmetics. Wij geloven in de puurheid van producten en ingrediënten en willen niets liever dat deze natuurlijke mooi makers ook jou een stukje mooier en stralender maken!

Waarom kopen de mensen handgemaakte ezelinnenmelk zeep?

Mensen kopen handgemaakte ezelinnenmelk zeep om verschillende redenen. Veel van zijn schoonheid en aangename inrichting badkamer.

Sommige goed als het brandpunt, maar heb het niet gebruikt omdat ze niet willen zijn uiterlijk storen.

Anderen kopen handgemaakte ezelinnenmelk zeep om zijn vele voordelen voor de huid en vanwege zijn natuurlijke ingrediënten een helpende hand om degenen die allergisch zijn voor commerciële merken. Wat de reden ook, handgemaakte ezelinnenmelk zeep is erg populair en vaak in het huis, die wil je huid te behandelen een luxe behandeling die het verdient.

Veel mensen kopen handgemaakte ezelinnenmelk zeep, omdat het helpt droge, jeukende huid te voorkomen. Een van de belangrijkste ingrediënten, die bekend staat als olijfolie, uit olijven en wordt meestal gebruikt om brandwonden, huiduitslag en insectenbeten behandelen. olijfolie helpt echt genezen van de wonden, dat is waarom het zo nuttig voor mensen met een droge of geïrriteerde huid.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics?

Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen.

De meeste ezelinnenmelkerijen vind je in Zuid-Europa, maar ook in Nederland zijn ze op kleine schaal in opkomst.

Wat denk je? Is het iets wat je zou willen proberen?

Onze Ezelinnenmelk zepen zijn gemaakt met biologische ezelinnenmelk.

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , kan men onze biologische Ezelinnenmelk zepen vinden.

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.

Ze zijn allemaal gemaakt van ezelinnenmelk als basis ingrediënt, castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.

Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij.

Onze ezelinnenmelk zepen zijn Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Er zijn niuwe Ezelinnenmelk zepen bij El Greco Handmade Natural Cosmetics zoals:

En 3-pack zepen in aanbidding: 3-pack zepen van 25,50 alleen maar voor 20.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over ezelinnen melk en ezelinnen zeep

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Shares