WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN 90 €!

waroom honing ezelinnenmelk zeep

Waroom honing Ezelinnenmelk zeep?

waroom honing ezelinnenmelk zeep

Waroom honing Ezelinnenmelk zeep?

Ezelinnenmelk geniet een ware comeback. Nu meer en meer mensen op zoek gaan naar alternatieven voor koemelk om allergieën te voorkomen, is ezelinnenmelk zeker een optie. Honing ezelinnenmelk zeep is de perfect combinatie van honing, Ezelinnenmelk en natuurlijke olien.

Waroom honing Ezelinnenmelk zeep?

Ezelinnenmelk

Volgens verschillende onderzoeken heeft ezelinnenmelk regeneratieve ingredienten en voorkomt bepaalde huidaandoeningen zoals,eczeem acne en psoriasis.

Gelijk aan menselijk melk; het bevat essentiele vetzuren die helpen bij de absorptie van vitaminen. Bevorderen zelfs het genezingsproces.

Ezelinnenmelk bevat ook tal van mineralen die het mogelijk maken de huid te reinigen; het verwijdert dode huidcellen, helpen de huid om nieuwe levende cellen te creeren.

De rijke samenstelling van de Ezelinnenmelk met een hoog eiwitgehalte van fosfolipiden en vitaminen A,B.C,D en E maken het uitstekend geschikt voor anti-aging,rimpelbehandeling, herstructering en regenererende gezichtsbehandeling met uitstekende resultaten.

Ezelinnenmelk heeft een pH dichtbij de pH van de mens, het helpt te hydrateren en houden olie van de huid in balans. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid,droge huid. Ook aanbevolen voor mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Ezelinnenmelk is rijk aan lactose, ook wel melksuiker genoemd, en arm aan vet. Daarmee is het de melk van dieren die het dichtst in de buurt van moedermelk komt. Paus Franciscus maakte deze maand bekend dat hij ermee gevoed werd als baby in aanvulling op de melk van zijn moeder.

Honing

De gezondheidsvoordelen van honing zijn te talrijk om te noemen. De antibacteriele en antixiodante kwaliteiten zijn bijzonder nuttig voor de huid.

Honing een natuurlijke zoetstof die extra voeding in de vorm van eiwitten bevat, mineralen zoals calcium, koper, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, kalium, natrium en zink, vitaminen zoals C, B6, thiamine, niacine, riboflavine, pantotheenzuur en bepaalde aminozuren.

Honing bezit antimicrobiele eigenschappen : het helpt bij het bevorderen van autolytisch debridement.

Honing deodorizes stinkende wonden.

Honing versnelt het genezingsproces door het stimuleren van wond tissues.

Honing helpt bij het initieren van het genezingsproces in slapende wonden.

Honing helpt ook bij het bevorderen van vochtige wond heling. Ezelinnenmelk en honing beide van deze ingredienten helpen bij het creeren van een gladde, mooie huid.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics?

Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen.

De meeste ezelinnenmelkerijen vind je in Zuid-Europa, maar ook in Nederland zijn ze op kleine schaal in opkomst.

Wat denk je? Is het iets wat je zou willen proberen?

Onze Ezelinnenmelk zepen zijn gemaakt met biologische ezelinnenmelk.

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , kan men onze biologische Ezelinnenmelk zepen vinden.

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.

Ze zijn allemaal gemaakt van ezelinnenmelk als basis ingrediënt, castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.

Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij.

Onze ezelinnenmelk zepen zijn Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Er zijn niuwe Ezelinnenmelk zepen bij El Greco Handmade Natural Cosmetics zoals:

En 3-pack zepen in aanbidding: 3-pack zepen van 25,50 alleen maar voor 20.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over ezelinnen melk en ezelinnen zeep

 

 

 

 

One comment

  1. donkey milk soap with natural ingredients

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Shares