√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

WAAROM NATUURLIJKE COSMETICA

WAAROM NATUURLIJKE COSMETICA

WAAROM NATUURLIJKE COSMETICA?

WAAROM NATUURLIJKE COSMETICA? Tegenwoordig, mensen zijn onderworpen van ton reclame van de industriereuzen die hen proberen te overtuigen dat hun synthetische formules wonderen op hun huid zullen maken.

Veel niet natuurlijke cosmetica producten op de markt omvatten vandaag een verbazingwekkende hoeveelheid enge chemicaliën. Van parabens (chemische producten met betrekking tot kanker), tot formaldehyde, tot aardolie waxes. Een gewone lotion kan giftige mengsel vrij bevatten.
De chemische producten, de kunstmatige kleuren, en de vullers in de huidzorgproducten  kunnen roodheid, irritatie veroorzaken, en ontstekingen.
Allergieën, irritatie, uitbarstingen, brandwonden en zelfs het haarverlies zijn enkele reacties die een aanzienlijk aantal mensen ten gevolge van het gebruik van cosmetica en gezondheidsmiddelen  met chemische producten gevaarlijk aan gezondheid veroorzaakte.

Die, onder andere, ook van mogelijke carcinogene gevolgen op lange termijn de oorzaak zijn.
Zou u uw blootstelling aan chemische producten willen verminderen?

Zou u meer over Natuurlijke cosmetica willen leren? Dan lees verder …

WAAROM NATUURLIJKE COSMETICA?

WAAROM NATUURLIJKE COSMETICA

Als u in achtervolging van een gezonde levensstijl bent, is het kiezen van natuurlijke cosmetica een prioriteit.
Natuurlijke cosmetica is gebaseerd op de ambachtelijke productie van crèmes, schoonheidsproducten en kruidenextracten van plantaardige oorsprong.

De natuurlijke cosmetica producten reinigen, stemmen, ex foliëren en bevochtigen uw huid zonder enkele van deze schadelijke kunstmatige chemische producten of additieven te gebruiken. Natuurlijke huidzorg cosmetica producten, en lichaamsproducten werken met uw huid in plaats van tegen het.
Hier zijn een paar meer redenen om organische cosmetica producten voor natuurlijk mooie huid te kiezen:

NATUURLIJKE COSMETICA PRODUCTEN ZIJN BETER VOOR UW HUID EN UW GEZONDHEID.

Wat uiteindelijk op uw huid gaat, gaat ook in uw lichaam. Als u smeert chemisch-gevulde zepen, lotions en crèmes over uw huid, uw lichaam die toxines geabsorbeerd is. Dat betekent gemeenschappelijke kunstmatige chemische producten in conventionele cosmetica producten, zoals phthalates, parabens, aardoliewaxes en anderen, gaan rechtstreeks in uw lichaam.
Natuurlijke gezondheid en schoonheidsproducten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, kokosnotenolie, castorolie en ezels melk. Die hun eigen kosmetische eigenschappen hebben. Natuurlijke cosmetica producten  bevatten geen synthetische geuren.

NATUURLIJKE COSMETICA PRODUCTEN BEVATTEN GEEN SYNTHETISCHE GEURSTOFFEN.

Kunstmatige geuren  worden ontworpen om de geur van andere chemische producten te bedekken die in traditionele gezondheid en schoonheidsproducten worden gebruikt. Het effect is dat u een chemisch product hebt om een ander chemisch product te bedekken, en al die chemische geuren kunnen hoofdpijnen in vele mensen veroorzaken.

  • Gezondheid en schoonheidsproducten ruiken als hun natuurlijke ingrediënten, niet als een cocktail van chemische producten.
  • Natuurlijke gezondheid en schoonheidsproducten met natuurlijke etherische oliën worden bemerkt. kunnen ze aromatherapie zelfs verstrekken.
  • Natuurlijke schoonheidsproducten gebruiken natuurlijke bewaarmiddelen, zoals het uittreksel van het grapefruitzaad, die uw lichaam niet zal beïnvloeden. En terwijl sommige mensen allergieën aan een paar natuurlijke ingrediënten hebben (lanoline, die uit wol komt, is een allergeen voor een paar mensen), de effecten meer gematigd van degenen van de synthetische ingrediënten zijn. WAAROM NATUURLIJKE COSMETICA

NATUURLIJKE COSMETICA WERKT BETER!!

Natuurlijke producten werken beter omdat zij met superieure natuurlijke ingrediënten worden gemaakt. In plaats daarvan hun conventionele tegenhangers die onnodige irriterende middelen bevatten.
Het is als het koken. Een lekker schotel waarschijnlijk omvat geen kunstmatige aroma’s of vals. In plaats daarvan, is het waarschijnlijk gemaakt van zuivere, verse en eenvoudige ingrediënten. De schoonheidsproducten werken dezelfde manier.

Hoe betere ingrediënten betekenen hoe betere resultaten. Mensen met een gevoelige huid kunnen vooral van natuurlijke schoonheidsproducten profiteren die hoog kwaliteitsingrediënten bevatten die hun huid zullen niet verergeren.
En terwijl sommige onnatuurlijke producten schijnen beter met de eerste poging te zijn, tijdens de lange termijn, de schadelijke chemische producten die uw huid schoner of uw haar meer vlot maakten, schade kan eigenlijk veroorzaken.
Natuurlijke huid en lichaamsschoonheidsmiddelen, werken met uw huid en lichaam in plaats van tegen het.

Omdat NATUURLIJKE COSMETICA PRODUCTEN ZIJN MILIEUVRIENDELIJK.

Het is vaak gemakkelijk om over het milieueffect van COSMETICA te vergeten.

Gewoon één fles kan heel veel wat ongemakkelijke eco-vragen ter sprake brengen. Is de verpakking recyclebaar? Wat over de ingrediënten in het product? Werden zij gekweekt met synthetische chemische producten en meststoffen? Wat gebeurt wanneer die chemische producten onderaan het afvoerkanaal gaan? Wat is dat die doen aan onze watervoorziening en lokale ecosystemen? Veelvoud deze vragen door elk van uw huilzorgproducten.
Wanneer u natuurlijke cosmetica gebruikt, kunt u helpen uw milieueffect minimaliseren.

Ten eerste, hoeft u zich geen zorgen te maken over chemische stoffen die gaan in de afvoer, omdat er geen in de fles zal zijn.

U kunt natuurlijke schoonheidsmerken ook zoeken die hun ingrediënten uit Eerlijke Handelsbronnen of uit lokale landbouwbedrijven en leveranciers verkrijgen.

En, ben zeker om bedrijven te controleren die hun producten in glas of biologisch afbreekbare verpakking verpakken.
Wanneer de ingrediënten voor natuurlijke gezondheid en schoonheidsproducten natuurlijk worden bewerkt en vervaardigd, worden minder chemische producten gezet in de lucht en het water.
Bezoek onze website en oogst de gloedvruchten van onze natuurlijk schoonheidsmiddelen.
Houdt u van deze post? deel het aan uw vrienden op Facebook en twitter.

More over WAAROM NATUURLIJKE COSMETICA
Why Your Skin Deserves Organic Beauty Products

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button