√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

10 TOP VOORWAARDEN VAN EZELINNENMELK ZEEP

10TOP VOORVARDEN VAN EZELINNENMELK ZEEP

10 TOP VOORWAARDEN VAN EZELINNENMELK ZEEP

10 TOP VOORVARDEN VAN EZELINNENMELK ZEEP Het is geen geheim dat wij in een wereld zijn die met verontreiniging, lucht, water en aarde overlopen. EZELINNENMELK ZEEP

Die hierboven zijn zeer schadelijk voor onze huid. Zo is het essentieel om manieren te vinden om de gloed en de uitstraling van onze huid te behouden zolang wij kunnen. Niet alleen om mooi te kijken maar mooi en zeker te voelen, binnenstebuiten.

10 TOP VOORVARDEN VAN EZELINNENMELK HAND GEMAAKTE ZEEP

De ezelsmelk werd begroet door de Ouden als elixir als een elixer voor een lange levensduur.  Behandeling-helemaal voor een verscheidenheid van elmenten, en een krachtig tonicum geschikt om de huid te verjongen.

CLEOPATRA HIELD VAN HAAR BADEN VAN DE EZELSMELK

Zoals u zich herinnert kwam de huidschoonheid van Cleopatra uit haar beroemde baden van de ezelsmelk. Men zegt dat zij altijd 700 ezels met haar droeg om de voordelen van hun melk te krijgen.

Ezelinnenmelk verschijnt als de ster van cosmetica en belooft grote voordelen en fantastische resultaten.

10 TOP VOORVARDEN VAN EZELINNENMELK HAND GEMAAKTE ZEEP

Wetenschappelijke analyse heeft de verbazingwekkende nutritionele eigenschappen van ezelinnenmelk onthuld.

Ezelsmelk is rijk aan vitamine E, aminozuren, vitaminen A, B1, B6, C, D, E, Omega 3 en 6. Het bevat hoge hoeveelheden calcium, en 4 keer minder vet. Daarnaast bevat een natuurlijk retinol zodat u er jonger uitzien.

10 TOP VOORVARDEN VAN EZELINNENMELK HAND GEMAAKTE ZEEP

Lees meer over de voordelen van ezelinnen melk hand gemaakte zeep.

10 TOP VOORVARDEN VAN EZELINNENMELK ZEEP

EZELINNENMELK ZEEP

De voordelen van de ezelinnenmelk zeepAndere 

  • Heeft een aardig romig schuim. De ezelsmelk voegt romigheid aan de zeep toe en de suikers in de melk voegen bruisend schuim toe.
  • Hydrateert en wordt huid zacht. Ezelinnen melk heeft een pH niveau zeer dicht op het pH niveau van de huid van de mens. Het helpt het om de oliën van de huid in evenwicht te bevochtigen en te houden.
  • Vermindert huidirritatie. Het is vooral hoog in Vitamine A. Die in het herstellen van beschadigd huidweefsel en het handhaven van gezonde huid essentieel is.
  • Wist rimpels in de huid. Het product bezit een geverifieerd anti-rimpeleffect, elimineert rimpels en verhindert deze verschijnen van het verstrijken van de tijd in de huid, het gezicht en de hals.
  • Regenereert huid. Ezelsmelk zeep is regeneratief voor de huid wegens hoge niveaus van proteïne, phospholipides en ceramides. Die op zijn beurt te verlenen het met zowel kalmerende als herstructurerende eigenschappen.

Andere voordelen van de ezelinnenmelk zeep

  • Verstrekt een natuurlijke anti-veroudert huidzorg. De rijke samenstelling van ezelinnenmelk met een hoog eiwitgehalte van fosfolipiden en vitaminen A, B, C, D en E maken het uitstekend voor anti-veroudert, rimpelbehandeling, herstructureren en regenereren gezichts met uitstekende resultaten.
  • Ezelinnenmelk beschermt tegen het altijd aanwezige gevaar van bacteriële besmettingen
  • Het helpt mensen met eczema, neurodermatitis of psoriasis.
  • Ezelsmelk helpt jongeren met huidallergieën of acne. De acne is een nachtmerrie voor jongmensen maar niet meer na het gebruiken van de zepen van ezelinnenmelk.
  • Alternatief voor koemelk voor kinderen met de allergie van de melkproteïne. Meer onlangs, tonen de studies aan dat ezelsmelk als alternatief aan koemelk voor kinderen met de allergie van de melkproteïne kon dienen.

10 TOP VOORVARDEN VAN EZELINNENMELK HAND GEMAAKTE ZEEP

Geniet van de bovengenoemde voordelen van de hand gemaakte natuurlijke zeep van de ezelsmelk van onze boerderij, vullen het verschil en krijgen onze hand gemaakte natuurlijke zeep.

Houdt u van deze post? Dan deel het aan uw vrienden op Facebook.

Lees meer over 10 TOP VOORWAARDEN VAN EZELINNENMELK HAND GEMAAKTE ZEEP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button