√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Ezelinnenmelkgezichts-crème voordelen_01

Ezelinnenmelkgezichts-crème voordelen

Ezelinnenmelkgezichts-crème voordelen

De voordelen van ezelinnenmelkgezichts-crème zijn al lang bekend. Volgens de legende baadde Cleopatra, the Greek Queen of Ancient Egypt, zich in ezelinnenmelk. Het hield haar huid jong, stralend en gezond! Tegenwoordig is het onmogelijk om een ezelinnenmelkbad te nemen. We kunnen echter nog steeds profiteren van ezelinnenmelk door ezelinnenmelk gezichts-crème toe te voegen aan onze huidverzorgingsroutine.

Waarom ezelinnenmelkgezichts-crème?

Ezelinnenmelk in cosmetica

Ezelinnenmelk is rijk aan vitaminen, mineralen, spoorelementen en essentiële vetzuren. Deze houden je huid soepel, gehydrateerd. En zorgen ervoor dat de vitaminen van de ezelinnenmelk goed worden geabsorbeerd

De ezelinnenmelk wordt ook wel de melk genoemd die het dichtst bij de moedermelk ligt. Het bevat veel magnesium, calcium, kalium, zink en natrium. Ondanks het hoge gehalte aan lactose zitten er vitamine A, B1, B2, C en E in ezelinnenmelk.

Wat zijn de voordelen van ezelinnenmelkgezichts-crème?

Verjongen:

Ezelinnenmelk heeft ook een verjongend effect op de huid. Daarom helpt de ezelinnenmelkgezichts-crème de huidcellen te vernieuwen. En je huid op natuurlijke wijze te reinigen. Het elimineert de rimpels. Ezelinnenmelkgezichts-crème zorgt ervoor dat u er jonger uitziet. Het stelt je ook in staat om van huidproblemen zoals acne en mee-eters af te komen.

Houd je huid gehydrateerd:

De natuurlijke ingrediënten van ezelinnenmelk gezichts-crème helpen hydrateren. Roodheid verlichten en geïrriteerde huid voorkomen. Het brengt ook het vochtgehalte van de huid in evenwicht en zorgt ervoor dat uw huid strakker wordt.

Zorg voor een zachte en gladde huid:

Ezelinnenmelkgezichts-crème verzacht en maakt uw huid glad. De ezelinnenmelkgezichts-crème is romig. Voel je na het aanbrengen op je huid een aanzienlijk verschil.

krachtige anti-aging en helende eigenschappen:

Ezelinnenmelk bevat HET natuurlijke retinoleiwit dat een anti-verouderingswonder is.

Ezelinnenmelk heeft krachtige anti-aging en helende eigenschappen. Het bevat essentiële vetzuren. Deze vetzuren in ezelinnenmelkgezichts-crème verminderen de zichtbaarheid van rimpels. En helpen de beschadigde huid te helen.

Andere voordelen van ezelinnenmelk gezichts-crème

Ontstekingsremmende eigenschappen:

Ezelinnenmelkgezichts-crème heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Waardoor het nuttig is bij de behandeling van inflammatoire huidziekten zoals psoriasis, eczeem en acne. Het is ook ongelooflijk zacht en rustgevend, wat betekent dat het ideaal is voor alle huidtypes, inclusief de meest gevoelige.

Wonderen op de huid:

Ja, Ezelinnenmelkcrème doet wonderen op de huid. Het hoge vetgehalte maakt het tot een uitstekende natuurlijke vochtinbrengende crème. Die de huid helpt hydrateren en verzachten. Het melkzuur in malai werkt als een zachte exfoliant, verwijdert dode huidcellen en bevordert een gladdere teint.

Verhelderend effect:

Het melkzuur in ezelinnenmelkgezichts-crème helpt bij het verlichten van donkere vlekken en oneffenheden, waardoor het gezicht een helderder en gelijkmatiger uiterlijk krijgt.

Beste Ezelinnenmelkgezichts-crème

Een van de beste ezelinnenmelkgezichts-crèmes op de markt is ezelinnenmelkgezichts-crème met Lavendel van El Greco Cosmetics. Deze crème is gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten. Tussen andere Ezelinnenmelk, kokos en avocado olie. Het is een dikke, romige formule die snel door de huid wordt opgenomen. En deze zacht, glad en gehydrateerd laat aanvoelen. El Greco Cosmetic’s ezelinnenmelkgezichts-crème is ook effectief in het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Het verbeteren van de huidskleur en textuur. En het ervoor zorgen dat de huid er jonger en stralender uitziet.

Ezelinnenmelkgezichts-crème voordelen
Ezelinnenmelkgezichts-crème voordelen

El Greco Cosmetic’s ezelinnenmelk gezichts-crème:

El Greco Cosmetic’s ezelinnenmelkgezichts-crème is een luxe gezichtscrème die uw huid voedt en geneest. Met een rijke Ezelinnemelkbasis, kokos en avocado olie biedt het een soepele en gemakkelijke applicatie-ervaring. De crème is ontworpen om uw huid te beschermen, voeden en hydrateren, waardoor deze er stralend en gezond uitziet.

Verwen uw huid met deze luxe gezichtscrème en ervaar de voordelen van de voedende eigenschappen voor een gezonde, stralende teint.

Wat denk je? Is het iets wat je zou willen proberen?

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelkgezichts-crème voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter 

Ik zou het enorm waarderen als je even laat weten wat jij van dit artikel vind, en je mening laat horen. Thanks!”

Lees meer over ezelinnenmelkgezichts-crème en cosmetica

Waarom ezelinnen melk cosmetica?

Health Benefits Of Donkeys Milk

Could donkey milk hold the secret to skin health?

Ezelinnenmelk de nieuwe superfood?

http://paramarketing.gr/proti-kataskevi-eshop-ollandika#comment-31778

http://www.pagelynx.com/kny75rvn/

Alles over nutricosmetica en cosmetic food

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button