√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Onthaasten met ezelwandelingen

Onthaasten met ezelwandelingen

Onthaasten met ezelwandelingen

Ezelwandelingen. De meeste mensen denken dat een ezel dom en koppig is. Wat zeker niet zo is ezelwandelingen! Ze zijn dapper, rustig, slim, onvermoeibaar, trouw en voorzichtig! Ze leren heel snel en hebben een goed geheugen. ezelwandelingen

Εzelwandelingen. Zo kunnen ze altijd de weg terugvinden! En als er gevaar dreigt slaan ze niet op hol zoals paarden, maar gaan ze rustig op de grond liggen. Εzelwandelingen

Ezels zijn niet alleen al duizenden jaren benut als last- en trekdier en voor cosmetische produkten zoals zeep van ezelinnenmelk.

Ezels zijn daarnaast ook heel geschikt als metgezel! Dat komt door hun rustige natuur en hun vriendelijke instelling.

Bij onraad zullen ze eerder verstijven en extra lang stilstaan om te bekijken wat er aan de hand is, dan vluchten –zoals paarden eerder doen.

Waarschijnlijk houdt dat verband met het gebied waarin zij van oudsher leefden. Als er onraad is en je staat op een rotsrichel, kun je als ezel beter even halt houden dan in een rengalop wegstuiven.

Waarom onthaasten met ezelwandelingen?

Onthaasten met ezelwandelingen

Soms levert bijvoorbeeld hoge werkbelasting of druk in het privéleven een tijdlang stress op.

Bij langdurige stress kunnen mensen ervan over de kop gaan: overspannen raken, last krijgen van een burn-out of van andere psychische klachten.

Dan is het tijd voor een ezelmoment.

Zo’n ezelmoment kunnen de meesten van ons ook wel gebruiken.

Wat zijn de voordelen van ezel wandelingen?

Ezels zijn heel bereid om samen met mensen op pad te gaan..als je ze (en jezelf) maar de tijd gunt. Je wint hun vertrouwen door wat te geven (aandacht, of iets lekkers, of een aangename borstelbeurt) en dan kun je ook wat vragen van ze.

Wandelen met onze ezels is een mooie manier om te onthaasten en stress en piekeren te verminderen. We kunnen samen met een van de ezels op stap gaan; of één ezel wordt begeleid door ons en de ander heb je zelf aan de halster.

Samen met een ezel een stukje wandelen heeft ook voordelen voor jou als mens: je mag het eens rustig aan doen. Zonder stress genieten van de wandeling die je maakt. Dat is het echte onthaasten!

Ezelwandelen op deze manier is een bijzondere combinatie van buiten bezig zijn en anders leren omgaan met stress en zorgen in je leven.

Ezelinnenmelk zepen als ezelinnenmelk bijproducten.

De geweldige cosmetische eigenschapen van Ezelinnenmelk zeep zijn heel bekend van de geschiedenis al. Toen nam de egyptische koningin Cleopatra haar bad in ezelinnenmelk zodat haar huid soepel bleef! Mannen gebruiken ook ezelinnenmelk zeep om hun baardgroei tegen te gaan. Ezelinnenmelk helpt ook tegen allerlei kwaaltjes. Het is zeer voedzaam, bevat minder suiker en vet dan koemelk. Zo zou het ook de tanden versterken. In verschillende landen van Zuid-Amerika wordt het gebruikt als therapie tegen kanker. Baby’s zijn ook minder overgevoelig voor ezelinnenmelk omdat het sterk lijkt op moedermelk.

Wil je meer weten of meer lezen over onthaasten met ezelwandelingen? Kijk op www.ezelmoment.nl of like ons op facebook

Meer weten over ezelinnenmelk zepen?

http://elgrecocosmetics.blogspot.nl/2017/01/why-to-use-homemade-milk-soap.html

http://elgrecocosmetics.com

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button