√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Waarom ezelmelk cosmetica

Waarom ezelmelk cosmetica

WAAROM EZELMELK COSMETICA?

Hippocrates (460 – 370 V.CHR.), de vader van geneeskunde, was de eerste om van de geneeskrachtige deugden van ezels melk te schrijven. In Romaans tijdperk werd de ezelmelk gezien als een gemeenschappelijke remedie. Plinius schreef Ouder (23 – 79 na Chr) in zijn encyclopedisch werk. Naturalis Historia, uitgebreid over zijn gezondheidsvoordelen, maar het was niet tot de Renaissance dat eerste echt wetenschappelijk aandacht werd gegeven aan ezelmelk. WAAROM EZELMELK COSMETICA

Koningin Cleopatra was beroemd voor haar baden van de ezelmelk. Die aan haar huid en lichaam een eeuwige schoonheid gaven.

Begroet door de Ouden als behandeling voor een verscheidenheid van kwalen en een anti-ageing huidtonicum. Geniet de ezelsmelk van een heropleving. En zijn populariteit is waarschijnlijk alleen maar verder groeien, na Paus Franciscus deze maand onthulde hij werd gevoed het als baby in Argentinië om de melk van zijn moeder aan te vullen.

Is de ezelmelk in werkelijkheid een echt elixir?

Lees meer het wetenschappelijke hieronder bewijsmateriaal.

WAAROM EZELMELK COSMETICA?

GROTE COSMETISCHE DEUGDEN VAN DE OUDHEID

waarom ezelmelk cosmetica

De gevoelige huid, die een allergische reactie op velen maakt, zorg gemakkelijker tolereren crème met ezelinnenmelk.

De melk van ezels is regeneratief voor de huid wegens hoge niveaus van proteïne, phospholipides en ceramides, die op zijn beurt te verlenen het met zowel kalmerende als herstructurerende eigenschappen. Het product bezit een geverifieerd anti-rimpeleffect, elimineert rimpels en verhindert van het overgaan van tijd in de huid, het gezicht en de hals. Anderzijds, elimineert het en vermindert de tekens van uitdrukking.

De Gezichtsroom van de ezelsmelk is ook krachtige strekspier en moisturizer van de huid.

Toen wij over het ontwerpen van een cosmetische product dachten, met zijn hoofdontvanger om de ezelsmelk te zijn, dachten wij over een dagelijks zorgproduct, die iedereen of bijna iedereen, man en vrouw, konden gebruiken en profiteren van.

De ezelmelk zeep was het meest overwegende dagelijkse product van de huidzorg die iedereen elke dag gebruikt.

U kunt uw eigen zeep van de ezelsmelk, normale of met meer cosmetische ingrediënten kiezen van onze ezelinnen melk e-shop.

LEES MEER OVER DE EZELSMELK COSMETICA

Could DONKEY MILK be the elixir of life?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button