√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Castor olie Ezelinnemelk zeep voordelen

Castorolie ezelinnenmelk zeep voordelen

Castorolie ezelinnenmelk zeep voordelen!

Ricinus, oftewel Castorolie, is een snelgroeiende plant afkomstig uit tropisch Afrika. Castorolie ezelinnenmelk zeep voordelen. We kennen Castorolie ook wel als ‘Wonderolie’.

De naam Wonderolie is ontstaan doordat de plant zo snel groeit en wel 12 meter hoog kan worden.

Deze olie is rijk aan vitaminen, mineralen, proteïnen en nog veel meer.

Maar dat Castorolie ezelinnenmelk zeep ook echt wonderen kan verrichten voor je lichaam, huid en haar. Lees je hieronder.

Waarom Castorolie in ezelinnenmelk zeep. Castorolie ezelinnenmelk zeep voordelen ?

De olie van Castor in ezelinnenmelk zeep is een heerlijk natuurlijk huid – en haarverzorgingsproduct.

De olie van Castor in ezelinnenmelk zeep is vol antioxiderende eigenschappen en kan het lichaam helpen bestrijden schadelijke vrije radicalen.

Vervolgens kan de olie van Castor in ezelinnenmelk zeep ook worden gebruikt voor de behandeling van verschillende huidaandoeningen.

Wilt u meer weten over de voordelen van ricinusolie weten? Lees verder.

Geweldig voordelen en toepassingen van De olie van Castor ezelinnenmelk zeep!

Castorolie ezelinnenmelk zeep voor het haar

Door de castorolie ezelinnenmelk zeep op je hoofdhuid te passen geef je je bloedcirculatie een boost waardoor je haar sneller groeit. Ook kale plekken zouden verminderen. Je haar groeit niet alleen sneller, de nieuwe haren zijn ook dikker. Castorolie ezelinnenmelk zeep voordelen

Als je last hebt van haaruitval of wanneer je bezig bent met je stretching periode, kun je goed gebruik maken van de olie van Castor ezelinnenmelk zeep. Castorolie in castorolie ezelinnenmelk zeep bevat Omega-9 vetzuren welke helpen om je haar van vocht te voorzien en droog haar voorkomt.

Dankzij de omega 9 vetzuren in castorolie van ezelinnenmelk zeep laat je haar glanzen.

Fijn haar

Zoals onder het kopje Wenkbrauwen en wimpers reeds aangehaald, stimuleert castorolie in ezelinnenmelk zeep de haargroei.

Haarmasker

De olie van Castor ezelinnenmelk zeep is een simpel masker om je haar te conditionen, de haargroei te stimuleren en een schilferige hoofdhuid te verlichten.

De olie van Castor ezelinnenmelk zeep is heel geschikt voor droog en bros haar omdat de vetten zorgen voor een gezonde hoofdhuid.

Je kunt de olie van Castor ezelinnenmelk zeep als masker gebruiken of een beetje in je droge puntjes smeren. Het is wel echt vet dus als je het als masker gebruikt moet je het wel goed weer uitspoelen om te voorkomen dat het haar vet blijft. Castorolie ezelinnenmelk zeep voordelen

De olie van Castor in  ezelinnenmelk zeep heeft een diep reinigende werking en geeft een zachte, soepele huid. Het is helemaal natuurlijk en bevat niets anders dan de pure olie (afhankelijk van het merk).

Castorolie ezelinnenmelk zeep voor je huid

De olie van Castor in  ezelinnenmelk zeep kan ook je huid helpen. Je huid wordt intens gevoed en is zijdezacht de hele dag door. Ook zou de olie van Castor ezelinnenmelk zeep helpen rimpels en donkere kringen onder de ogen helpen voorkomen. De olie stimuleert namelijk de productie van collageen. Daarnaast vermindert de De olie van Castor ezelinnenmelk zeep acné en oneffenheden.

De olie van Castor in ezelinnenmelk zeep is de belangrijkste olie voor de OCM (Oil Cleansing Methode), welke je huid reinigt en acne helpt tegen te gaan. Het is ook een natuurlijk verzachtend middel dat de huid doordringt en helpt bij het produceren van collageen. Het is dus een prachtig natuurlijke behandeling tegen rimpels aangezien het de huid herstelt en verjongt. Gebruik elke keer castorolie ezelinnenmelk zeep en pas het toe op de gerimpelde huid.

De olie van Castor in ezelinnenmelk zeep reinigt de huid en helpt ook om puistjes en mee-eters te verminderen/voorkomen. Het maakt de poriën vrij van bacteriën waardoor de huid er gaaf uit gaat zien.

Ook zorgt de castorolie in ezelinnenmelk zeep voor snel herstel van de huid doordat het diep tot de diep huidlagen doordringt.

Castorolie in ezelinnenmelk zeep voor je wimpers & wenkbrauwen

Vele vrouwen gebruiken castorolie ezelinnenmelk zeep ook voor hun wenkbrauwen en wimpers, omdat dit de haartjes langer en voller zou maken. Niets is bewezen, maar velen zijn tevreden.

Bestel hier goedkoop castorolie ezelinnenmelk zeep

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics?

 

Castorolie Ezelinnemelk zeep voordelen

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , is onze biologische castorolie gemaakt van duurzame en hernieuwbare bronnen, en is schilfers geperst en verfijnd.

Castorolie ezelinnenmelk zeep is een natuurlijk product dat je kan krijgen bij ons e-shop.

Wilt u de voordelen van castorolie in ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze castorolie zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen. Ze zijn allemaal gemaakt van castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over castorolie ezelinnenmelk zeep voordelen

Castor oil

14 reasons why every home needs a bottle of castor oil

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button