√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Cosmetische Ezelinmelk voordelen

Cosmetische Ezelinmelk voordelen

Cosmetische Ezelinmelk voordelen

De Cosmetische Ezelinmelk voordelen zijn talrijk. Daarom wordt het verwerkt in verschillende producten zoals zeep, crèmes, lotions, bodymilk, shampoo en zelfs gezichtscrème.

Ezelinmelkzeep wordt vaak geprezen vanwege verschillende voordelen voor de huid vanwege de unieke samenstelling en eigenschappen van ezelinnenmelk.

Wat is ezelinnenmelk?

Ezelinnenmelk is een natuurlijk melkproduct afkomstig van de vrouwelijke ezel, de ezelin.

Vaak wordt deze melk omgezet in melkpoeder om te voorkomen dat het product bederft.

In de geschiedenis werd ezelinnenmelk veelvuldig gebruikt door de Egyptenaren. Die de melk gebruikten voor een gezonder, langer leven en voor het hydraterende en verjongende effect die de melk op de huid zou hebben.

Cleopatra zou zelfs regelmatig baden in ezelinnenmelk om haar huid mooi en jeugdig te houden.

Ezelinnenmelk is melk geproduceerd door vrouwelijke ezels.

Het wordt beschouwd als een alternatieve vorm van melk voor menselijke consumptie.

Net als koemelk bevat ezelinnenmelk verschillende voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen.

Ezelinnenmelk wordt soms geprezen vanwege zijn voordelen voor de huid vanwege het hoge gehalte aan vitaminen en mineralen. Evenals het feit dat het minder allergenen bevat dan koemelk. Het wordt ook gebruikt in cosmetische producten zoals zeep en crèmes vanwege de veronderstelde hydraterende en verzachtende eigenschappen.

Hoewel ezelinnenmelk minder gebruikelijk is dan koemelk of geitenmelk, wordt het nog steeds geconsumeerd in sommige delen van de wereld.

Wat zijn de Cosmetische Ezelinmelk voordelen?

Enkele van de mogelijke voordelen zijn:

Hydratatie:

Ezelinnenmelk bevat natuurlijke vochtinbrengende eigenschappen. Die helpen om de huid gehydrateerd te houden. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen met een droge huid.

Voedingsstoffen:

Ezelinmelk is rijk aan voedingsstoffen zoals vitaminen (A, B1, B6, C, D, E), mineralen en vetzuren die essentieel zijn voor een gezonde huid. Deze voedingsstoffen kunnen helpen bij het herstel en de vernieuwing van de huidcellen.

Verzachtend:

De melk bevat componenten die bekend staan om hun kalmerende en verzachtende eigenschappen. Wat kan helpen bij het verminderen van irritatie en roodheid van de huid.

Anti-aging:

Antioxidanten in ezelinnenmelk kunnen helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het verminderen van tekenen van veroudering. Zoals fijne lijntjes en rimpels.

Acnebestrijding:

Antibacteriële eigenschappen van ezelinnenmelk kunnen helpen bij het bestrijden van acne. En het voorkomen van nieuwe uitbraken.

Zachtheid:

Ezelinmelkzeep staat bekend om zijn milde, niet-irriterende karakter. Wat het geschikt maakt voor mensen met een gevoelige huid.

Exfoliatie:

Het melkzuur in ezelinnenmelk kan helpen bij het zachtjes exfoliëren van de huid. Waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huid er frisser en stralender uitziet.

Hoewel ezelinnenmelkzeep verschillende voordelen kan bieden, is het belangrijk op te merken dat individuele resultaten kunnen variëren en dat het altijd verstandig is.

Om producten te testen op een klein deel van de huid. Voordat u ze op grote schaal gebruikt. Vooral als u gevoelig bent voor bepaalde ingrediënten.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics? Cosmetische Ezelinmelk voordelen

Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen.

De meeste ezelinnenmelkerijen vind je in Zuid-Europa, maar ook in Nederland zijn ze op kleine schaal in opkomst.

Wat denk je? Is het iets wat je zou willen proberen?

Onze Ezel’ s melk zepen zijn gemaakt met biologische ezel’s melk.

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , kan men onze biologische Ezel’s melk zepen vinden.

Wilt u de voordelen van ezel’s melk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.

Ze zijn allemaal gemaakt van Ezel’s melk als basis ingrediënt, castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.

El Greco Handmade Natural Cosmetics

Cosmetische Ezelinmelk voordelen

Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze Ezel’s melk zepen zijn ambachtelijk. Gemaakt met de koude verzeping proces methode met welke alle voordelen van ingrediënten behouden. Met verse melk van de ezels van onze boerderij.

Onze ezel’s melk zepen zijn Zeer geschikt voor alle huidtypes. Gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezel’s melk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebooktwitter en G plus

Ik zou het enorm waarderen als je even laat weten wat jij van dit artikel vind, en je mening laat horen. Thanks!”

Lees meer over Cosmetische Ezelinmelk voordelen

Waarom ezelinnen melk cosmetica?

Health Benefits Of Donkeys Milk

Could donkey milk hold the secret to skin health?

Ezelinnenmelk de nieuwe superfood?

http://paramarketing.gr/proti-kataskevi-eshop-ollandika#comment-31778

http://www.pagelynx.com/kny75rvn/

Alles over nutricosmetica en cosmetic food

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button