√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Ezelinnenmelk zeep bekentheid

Ezelinnenmelk zeep bekentheid

Ezelinnenmelk zeepbekentheid! 11 dingen die je moet weten!

De geschiedenis van Ezelinnenmelk zeep bekentheid gaat meer dan duizend jaar terug. Een van de grootste schoonheid mythen in de geschiedenis van de beschaving is Cleopatra’s mythe. Cleopatra’s schoonheidsgeheimen voor haar jeugdige uitstraling is dat baadde ze in Ezelinnenmelk.

Wat zijn de 11 dingen die je moet over Ezelinnenmelk zeep bekentheid weten?

1.Wat is Ezelinnenmelk zeep?

Ezel’s zeep is volledig natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De enige ingrediënten van Ezel’s zeep zijn biologische ezelinnenmelk als basis ingrediënt, biologische olijfolie, biologische Kokos olie, biologische palm olie en biologische castorolie in verschillende verhoudigen. Ezel’s zeep is een 100% natuurlijke zeep en is te gebruiken voor de dagelijkse reinig van je gezicht en lichaam. Ezelinnenmelk zeep bekentheid

2.Waar komt Ezelinnenmelk vandaan?

Ezel’s zeep is al jaren in zuid Europa gebruikt. Maar nu van wegen de geweldige cosmetische eigenschappen van ezelinnenmelk wordt ok populair in west Europa en de hele wereld. De leverancier in Nederland – Europa en de hele wereld is El Greco Handmade Natural Cosmetics.

3.Hoe wordt Ezelinnenmelk Zeep gemaakt?

Ezel’s zeep wordt al sinds zijn oorsprong op traditionele wijze gemaakt. Elke familie gebruikt zijn eigen recept en vervaardigingsmethode, maar wat er over het algemeen gebeurt, is dat biologische olijfolie en biologische Kokos olie, biologische palm olie en biologische castor olie worden gemengd met loog totdat er zeep ontstaat. De zeep wordt in blokken gegoten, en vervolgens vier tot zes weken gedroogd. Naarmate de zeep droogt, krijgt de buitenkant van de zeep een mooie bruine kleur. Ezelinnenmelk zeep bekentheid

4.Waarom Ezelinnenmelk Zeep gebruiken?

 • Ezel’s zeep is zo’n milde, hydraterende en natuurlijke zeep dat je de zeep voor volwassenen, maar ook voor kleine kinderen, babies en zelfs huisdieren kan gebruiken.
 • Ezel’s zeep verfrist de huid, maar droogt de huid niet uit.
 • De natuurlijke Ezel’s zeep is heel populair, omdat het een krachtige anti-bacteriële en tegelijkertijd regenererende werking heeft.
 • Ezel’s zeep zuivert je huid en maakt je huid zacht en soepel. Gebruik Aleppo zeep als je last hebt van puistjes en acne, maar ook als je last hebt van andere huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

Ezelinnenmelk zeep bekentheid

5.Ezelinnenmelk Zeep voor je huid?

Ezelinnenmelk zeep is een natuurlijke zeep die niet alleen heerlijk is voor je huid, maar ook wonderen doet voor huidirritaties en huidaandoeningen waar je misschien last van hebt. Heb je last van eczeem, acne, psoriasis of puistjes? Gebruik Ezelinnenmelk Zeep dan dagelijks voor je gezicht en je lichaam. Ezel’s zeep zuivert en herstelt de huid en verlicht de klachten die je ondervindt.

6.Ezelinnenmelk Zeep voor je haar?

Ezel’s zeep kun je gebruiken als shampoo om je haar mee te wassen. Veel commerciële shampoos bevatten kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen die je haar droog en dof maken. Ezel’s zeep is 100% natuurlijk en heerlijk om je haar mee te wassen. In het begin zal het wennen zijn. Je haar zal wat stijf aanvoelen. Dit komt omdat je haar moet wennen aan de natuurlijke shampoo. Geef Ezelinnenmelk zeep een paar weken de kans en je zult het verschil merken.

Heb je last van roos, een jeukende hoofdhuid of haarverlies, gebruik Ezel’s zeep dan als shampoo en je zult zien dat je hoofdhuidirritaties binnen korte tijd een heel stuk minder worden.

7.Ezelinnenmelk Zeep voor je tanden?

Je kunt Ezelinnenmelk Zeep zelfs als tandpasta gebruiken. De smaak is wel even wennen als je Ezelinnenmelk Zeep als tandpasta gebruikt, maar je zult verstelt staan van het resultaat. Je tanden zullen schoner zijn en witter worden. Je merkt het al na een aantal weken wanneer je Ezel’s zeep  voor je tanden gebruikt. Veel mensen denken dat ze fluoride nodig hebben om hun tanden te reinigen, maar dat is niet perse waar. Ezel’s zeep is compleet natuurlijk en reinigt je tanden op een grondige manier.

8.Wat zijn de voordelen van Ezelinnenmelk Zeep?

 • Het gebruik van Ezel’s zeep heeft veel voordelen.
 • De Ezel’s zeep is 100% natuurlijk en bevat alleen olijfolie en laurierbesolie.
 • Ezel’s zeep zorgt ervoor dat je wonden sneller helen.
 • Ezelinnenmelk zeep vermindert huidirritaties en huidaandoeningen zoals acne, puistjes, eczeem en psoriasis.
 • Ezel’s zeep  Zeep kun je voor verschillende doeleinden gebruiken; voor je lichaam, je gezicht, je haar, je tanden, je kleren en zelfs je huisdieren.

9.Helpt Ezelinnenmelk Zeep tegen eczeem?

 • Heb je last van eczeem? Gebruik dan dagelijks Ezelinnenmelk Zeep.
 • Ezel’s zeep wordt door veel mensen gebruikt die last hebben van eczeem, omdat het de eczeem klachten verlicht.
 • Ezels zeep vermindert de jeuk en de schilfers die gepaard gaan met eczeem. De olijfolie in Ezel’s zeep zuivert, voedt en herstelt de huid,.

10.Helpt Ezelinnenmelk Zeep tegen puistjes?

 • Heb je last van puistjes? Gebruik dan dagelijks Ezelinnenmelk Zeep.
 • Ezel’s zeep heeft een anti-bacteriële werking. Ontsmet de huid en neutraliseert toxines. Ezelinnenmelk zeep is een natuurlijke oplossing tegen puistjes en geeft betere resultaten dan commerciële middeltjes van de drogist.
 • Ezel’s zeep heeft een krachtige anti-bacteriële en regenererende werking.
 • Heb je last van acne, gebruik Ezelinnenmelk Zeep dan regelmatig.
 • Ezel’s zeep ontsmet de huid en ontdoet de huid van de bacteriën die acne veroorzaken. De olijfolie in Ezel’s zeep zuivert, voedt, herstelt en veerkracht geeft aan de huid.

11 Welke kleur en geur heeft Ezelinnenmelk Zeep?

Ezelinnenmelk Zeep bij El Greco Cosmetics neemt de kleuren van de ingrediënten die bestaan in de zeep. Bijvoorbeeld:

Cinnamon – kaneel ezelinnenmelk zeep heeft een diep natuurlijke bruin kleur en de geweldige geur van kannel.

Curcuma ezelinnenmelk zeep heeft een licht goud kleur en de geweldige natuurlijke geur van curcuma.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics – Ezelinnenmelk zeep bekentheid?

Ezelinnenmelk zeep bekentheid

Vanwege de bovenstaande wonderlijke eigenschappen van ezelinnenmelk en olijfolie hebben we geprobeerd om een combinatie van te maken. De resultaten van deze combinatie is een perfect zeep. Het is ezelinnenmelk zeep met olijfolie. Met alle voordelen van allebei ingrediënten olijf olie en ezelinnenmelk.

El Greco Handmade Natural Cosmetics is een geregistreerd bedrijf in Nederland- Europa met commerciële activiteiten over de hele wereld.

Voor de overgebleven ingrediënten stellen we hoge eisen aan onze leveranciers.

We controleren hun ruwe grondstoffen en of hun gebruik natuurlijk en organisch is.

Al onze producten zijn puur natuur en handgemaakte producten.

Onze producten zijn allemaal natuurlijk handgemaakte zeep voor Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging en Haarverzorging.

We zijn gespecialiseerd in de productie van handgemaakte natuurlijke cosmetica.

Ezelinnenmelk zeep bekentheid

Al onze producten zijn op basis van ezelinnenmelk die direct van de ezels van onze eigen boerderij komt.

Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons belangrijkste ingrediënt: ezelinnenmelk garanderen.

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , onze ezelinnenmelk zepen zijn natuurlijke producten die je kan bij ons e-shop krijgen.

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze ezelinnenmelk zepen. Ze zijn allemaal gemaakt van Olijfolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals Castorolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken?

Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over organische Ezelinnenmelk zeep bekentheid

WAAROM-EZELMELK-COSMETICA

WAAROM-NATUURLIJKE-COSMETICA

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button