√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Wat zijn de voordelen van Ezelinnenmelk zeep

Ezelinnenmelk zeep voordelen

Wat zijn de voordelen van Ezelinnenmelk zeep?

Veel mensen die weten dat in de tijd van de oude Egyptenaren de toenmalige vorstin Cleopatra dagelijks een bad nam in de ezelinnenmelk in combinatie met ezelinnenmelk zeep.

Wat zijn de voordelen van Ezelinnenmelk zeep?

  • Ezelinnenmelk in Ezel’s  zeep is een schaars gebruikt ingrediënt en heeft een hoog proteïnegehalte.
  • Ezelsmelk in Ezel’s  zeep is namelijk rijk aan vitamine A, B1, B2, C, D, E en mineralen zoals melkeiwitten. Shea, vitaminen, mineralen, calcium en bevat essentiële voedingsstoffen.
  • Ezel’s  zeep draagt bij aan het herstellen en vernieuwen van de eigenschappen van de huid. Daarom is ezelinnenmelkzeep goed voor vele huidproblemen. Zoals psoraisis, eczeem en ook voor een droge of geïrriteerde huid.
  • Ezel’s melk in Ezel’s  zeep naast de hydraterende en verstevigende werking heeft het ook een anti-veroudering werking.
  • Ezelinnenmelk in Ezel’s  zeep maakt de huid zachter en houdt ze blank’,
  • Het versterkt de hydratatie, het verjongd de huid zichtbaar alsmede de elasticiteit van de huid. Tegelijkertijd zijn ook alle andere ingrediënten van El Greco natuurlijke zepen zoals olijf olie, kokos olie, palm olie en kastor olie zorgvuldig geselecteerd.

El Greco Cosmetics handgemaakt natuurlijke zepen

Wat zijn de voordelen van Ezelinnenmelk zeep

De El Greco Cosmetics handgemaakt natuurlijke zepen zorgen namelijk voor een hogere elasticiteit en kracht die leiden tot een jonger uitziende en gezondere huid.

Onze handgemaakte zepen hebben een unieke en aromatische geur.

De ezelinnenmelk die verwerkt wordt in de producten van El Greco Handgemaakte zepen, wordt verkregen van de ezels van onze boerderij.

Het cosmetica merk El Greco Handmade Natural Cosmetics is nieuw in Nederland, en produceert zepen die ezelinnenmelk bevatten.

Je kunt je het verschil met een normaal product zonder deze bijzondere melk niet voorstellen tot je het geprobeerd hebt; het is echt anders.

Het assortiment van El Greco Handmade Natural Cosmetics bestaat uit 5 natuurlijke cosmetica producten, namelijk:

Ezelinnenmelk zeep met havermout scrub

Ezelinnenmelk zeep met honing

Curcuma Ezelinnenmelk zeep

Lavender Ezelinnenmelk zeep

NATUURLIJKE EZELINNENMELK ZEEP

El Greco Handmade Natural Cosmetics heeft  deze 5 verschillende zepen ontwikkeld zodat het hele lichaam kan worden gereinigd en kan worden verzorgd.

Maar waarom zou je zepen met ezelinnenmelk gebruiken en wat maakt de producten uniek wanneer er ezellinnenmelk in verwerkt is?

El Greco Handmade Natural Cosmetics stelt ook jou in staat hiermee kennis te maken.

Waarom El greco Handmade Natural Cosmetics?

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , onze ezelinnenmelk zepen zijn natuurlijke producten die je kan bij ons e-shop krijgen.

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze ezelinnenmelk zepen. Ze zijn allemaal gemaakt van Olijfolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals Castorolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken?

Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over Ezelinnenmelk zeep

WAAROM-EZELMELK-COSMETICA

WAAROM-NATUURLIJKE-COSMETICA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button