√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Ezelsmelk zeep. Tips om langer te bewaren

Ezelsmelk zeep. Tips om langer te bewaren

Tips om je Ezelsmelk zeep langer te bewaren!

Er zijn vele manieren om uw Natuurlijke Ezelsmelk zeep langer te bewaren. Misschien wilt u de levensduur van uw zeep uit te breiden om te bezuinigen op de kosten. Of misschien gewoon omdat het kopen van zeep zo vaak is een gedoe. Hoe dan ook, kunt u de meeste van uw natuurlijke Ezelinnenmelk Zeep maken met een beetje inspanning.

Ezelinnenmelk staat sinds de oudheid synoniem voor de jeugd en de eeuwige schoonheid.

Sprekende uit onze ervaring en de feedback die we krijgen van onze klanten zijn we het aanbevelen van de volgende manieren met uw Natuurlijke Ezelsmelk zeep langer mee te maken. Wil meer weten? Lees dan verder.

Hoe kan je een blok Ezelsmelk zeep langer bewaren?

Met slechts een beetje zorg kunt u de levensduur van uw zeep te verlengen.

  • Allereerst moet een nieuw natuurlijke Ezellinnenmelk Zeep blok droog en koel bewaard worden. En liefst ook nog eens op een donkere plek.
  • Uw natuurlijke Ezellinnenmelk Zeep in kleine stukjes snijden. Per keer pak je dan een klein stukje. Die je in je badkamer legt. Zo voorkom je dat je grote blok ‘smelt’.
  • Leg uw natuurlijke Ezellinnenmelk Zeep op een zeepbakje in mijn badkamer.
  • Laat de zeep in de lucht drogen.
  • Houd uw Natural Ezellinnenmelk Soap niet dicht bei het water buurt.
  • Onze handgemaakte Ezelinnenmelk zepen bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen. Of kunstmatige harders. Daarom laat uw Ezelinnenmelk zeep niet in stilstaand water wanneer niet in gebruik.
  • Hou je zeep op een goed drainerende zeepbakje.
  • Bewaar ongebruikte zeep in een donkere, koele plaats en nooit verzegelen in plastic. Die het nodig heeft om te ademen!
  • Met behulp van een washandje kan ook de levensduur van uw zeep te breiden.

Waarom El greco Handmade Natural Cosmetics?

Ezelsmelk zeep. Tips om langer te bewaren

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , onze Ezelsmelk zeep zijn natuurlijke producten die je kan bij ons e-shop krijgen.

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze ezelinnenmelk zepen. Ze zijn allemaal gemaakt van Olijfolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals Castorolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken?

Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over Ezelinnenmelk zeep

WAAROM-EZELMELK-COSMETICA

WAAROM-NATUURLIJKE-COSMETICA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button