√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Olijfolie zeep voor huid

Olijfolie zeep voor huid

Olijfolie zeep voor huid

Olijfolie zeep voor huid is gebruikt in de huidverzorging sinds 500 voor Christus. Rijk aan vitamine E en bèta-caroteen, en antioxidanten

Het stimuleert nieuwe cel generatie, vertraagt de progressie van het ouder worden, en echt geeft de huid een jeugdige gloed.

Vanwege deze geweldige eigenschapen van olijfolie zeep wij als El Greco Handmade Natural Cosmetics hebben we een combinatie gemakt: We hebben de voordelen van olijfolie en de geweldige voordelen van ezelinnenmelk geplukt en samen een nieuwe ook geweldige product geproduceerd: Ezelinnenmelk zeep met Olijfolie.

Olijfolie in Ezelinnenmelk zepen zijn ideaal voor de gevoelige huid, omdat ze zeer mild en gunstig kan zijn voor mensen met huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, rosacea, acne en chronische droge huid.

Als u de voordelen van deze zepen niet al plukken, hier zijn 5 voordelen die zijn er zeker om u een reguliere user.

Wat zijn de 5 manieren die Olijfolie zeep voor huid kunt uw Skin verbeteren?mm 

1) Olijfolie in Ezelinnenmelk zeep zijn puur te maken, en zal niet verstoppen de poriën. Veel gezicht producten op de markt van vandaag hebben zo veel onnodige toevoegingen en chemicaliën in hen, die heel hard kan zijn op de huid, vooral als het op de gevoelige kant. Denk na over het op deze manier: dat is beter voor je lichaam: Wonder Bread, zelfgebakken brood met natuurlijke ingrediënten? De zelfgemaakte brood is beter voor u, omdat het niet al die additieven bevatten. Chemicaliën zijn niet goed voor je lichaam, en een overvloed van hen in uw gezicht producten zijn niet goed voor je huid ook.

2) Olijfolie in Ezelinnenmelk zeep kan helpen bij het bestrijden van de tekenen van veroudering. Olijfolie zelf bevat oleocanthal, dat een anti-inflammatoir middel dat hulpmiddelen in verzachtende lijntjes en rimpels. Daarnaast worden olijfolie in Ezelinnenmelk zeep natuurlijk hydraterende, die ook een grote rol speelt in het houden van de huid soepel, zacht en jeugdig.

3) Olijfolie producten ook dienst doen als een make-up remover. De olijfolie in Ezelinnenmelk zepen zijn zacht, maar effectief reinigingsmiddelen en kan echt aide in het verwijderen van zelfs de donkerste make-up tijdens een was.

Waarom Olijfolie zeep 

4) Olijfolie in Ezelinnenmelk zepen zijn zeer hydraterende. Dit kan ideaal voor iemand die lijdt aan eczeem of zelfs rosacea zijn. Elk huidtype varieert in termen van de hoeveelheid vocht die het nodig heeft, maar olijfolie zepen zijn een goed uitgangspunt voor elk huidtype. Al met al, moet uw huid in balans en olijfolie in Ezelinnenmelk zepen zijn fantastische manieren om dat evenwicht te bereiken.

5) Olijfolie in Ezelinnenmelk zepen zijn zacht genoeg voor dagelijks gebruik. Omdat ze vrij zijn van agressieve chemicaliën zoals alcohol, salicylzuur, enz., Olijfolie in Ezelinnenmelk zeep zijn zacht genoeg voor dagelijks gebruik, of zelfs twee keer per dag, afhankelijk van wat uw huid behoeften zijn. Veel andere gezicht wast kan zeer droog zijn wanneer je ze dagelijks gebruiken, maar olijfolie in Ezelinnenmelk zeep zijn integendeel. Hoe meer je ze gebruikt, hoe beter uw huid worden. Zo tot slot, olijfolie in Ezelinnenmelk zeep zijn de perfecte oplossingen voor de huid u altijd al wilde krijgen.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics – Olijfolie zeep voor huid ?

Vanwege de bovenstaande wonderlijke eigenschappen van ezelinnenmelk en olijfolie hebben we geprobeerd om een combinatie te maken van. De resultaten van deze combinatie is een perfect zeep. Het is ezelinnenmelk zeep met olijfolie. Met alle voordelen van allebei ingrediënten olijfolie en ezelinnenmelk.

El Greco Handmade Natural Cosmetics is een geregistreerd bedrijf in Nederland- Europa met commerciële activiteiten over de hele wereld.

Voor de overgebleven ingrediënten stellen we hoge eisen aan onze leveranciers.

We controleren hun ruwe grondstoffen en of hun gebruik natuurlijk en organisch is.

Al onze producten zijn puur natuur en handgemaakte producten.

Onze producten zijn allemaal natuurlijk handgemaakte zeep voor Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging en Haarverzorging.

We zijn gespecialiseerd in de productie van handgemaakte natuurlijke cosmetica.

Al onze producten zijn op basis van ezelinnenmelk die direct van de ezels van onze eigen boerderij komt.

Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons belangrijkste ingrediënt: ezelinnenmelk garanderen.

Olijfolie zeep voor huid

Olijfolie zeep voor huid

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , onze ezelinnenmelk zepen zijn natuurlijke producten die je kan bij ons e-shop krijgen.

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze ezelinnenmelk zepen. Ze zijn allemaal gemaakt van Olijfolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals Castorolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken?

Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over organische Olijfolie zeep 

Wat zijn de voordelen van ezelinnenmelk zeep

WAAROM-EZELMELK-COSMETICA

WAAROM-NATUURLIJKE-COSMETICA

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button