√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Waarom organische Ezelinnenmelk zeep

Waarom organische Ezelinnenmelk zeep?

Waarom organische Ezelinnenmelk zeep?

De beste zeep voor je haar en huid is een natuurlijke zeep, zonder SLS, zonder siliconen en zonder schadelijke stoffen, net als organische Ezelinnenmelk zeep. Lees waarom!

Waarom organische Ezelinnenmelk zeep is de beste ingrediënt voor mooi haar en huid?

We willen allemaal mooi en gezond haar en huid!

De allerbeste tip die ik je kan geven is om consequent te kiezen voor goede haar en huid verzorgingsproducten die gemaakt zijn van zuiver natuurlijke en biologische ingrediënten, zonder SLS, zonder siliconen, zonder schadelijke chemicaliën en natuurlijk niet op dieren getest.

  • Organische Ezelinnenmelk zeep bevat krachtigste natuurlijke voedingsstoffenDankzij deze verzorgende natuurlijke voedingstoffen worden tekorten aangevuld en de natuurlijke PH waarde hersteld. De talgproductie komt weer in balans, de haargroei wordt gestimuleerd en problemen zoals vet haar of extreem droge hoofdhuid verdwijnen. Natuurlijke haarverzorging is zacht voor je haar en hoofdhuid en het droogt je haar niet uit.
  • Biologische en organische Ezelinnenmelk zeep bevat namelijk de krachtigste voedingsstoffen die bovendien bijzonder goed door je haar en je hoofdhuid worden opgenomen. Zoals ezelinnenmelk als basis ingrediënt, olijf olie, kokos olie, palm olie of kastor olie.
  • Organische Ezelinnenmelk zeep bevat geen schadelijke chemicaliën
  • Organische Ezelinnenmelk zeep bevat natuurlijke haarverzorging geen schadelijke chemicaliën die je haar en hoofdhuid uitdrogen en beschadigen, geen SLS en geen siliconen.

Wanneer je hiervoor je haar waste met een conventionele / chemische zeep dan zul je merken dat je tijdens het wassen met organische Ezelinnenmelk zeep veel minder haren verliest. En dat resulteert na verloop van tijd in veel meer en dikker haar!

Wat is SLS eigenlijk?

Bijna alle gewone zepen bevatten SLS, een natuurlijke stof die ervoor zorgt dat zeep hevig schuimt. Veel mensen vinden dat fijn en associëren dat met ‘lekker schoon’. Maar in werkelijkheid is SLS een zeer agressieve reiniger die de huid en het haar ernstig uitdroogt en beschadigt.

De Ezelinnenmelk zepen bij El Greco Handmade Natural Cosmetics bevatten géén SLS!

Wat doen siliconen?

Bijna alle conventionele zepen bevatten siliconen. Siliconen brengen een kunstmatig laagje om het haar aan waardoor zelfs het meest beschadigde dorren haar zacht en soepel lijkt te glanzen. Door dit plastic laagje kunnen voedingstoffen echter niet meer in het haar dringen en droogt het haar uiteindelijk volledig uit.

Zodra je stopt met het gebruik van siliconen merk je ineens hoe droog je haar in werkelijkheid is geworden. Gelukkig voeden en hydrateren de hoogwaardige natuurlijke ingrediënten van de natuurlijke haarverzorging je haar intensief en zullen de klachten snel binnen enkele weken verdwijnen. Gebruik vaak voor het haarwassen een organische Ezelinnenmelk zeep. Je haar wordt zo weer snel glanzend en sterk.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics en organische Ezelinnenmelk zeep? ingredienten

El Greco Handmade Natural Cosmetics is een geregistreerd bedrijf in Nederland- Europa met commerciële activiteiten over de hele wereld.

Voor de overgebleven ingrediënten stellen we hoge eisen aan onze leveranciers.

We controleren hun ruwe grondstoffen en of hun gebruik natuurlijk en organisch is.

Al onze producten zijn puur natuur en handgemaakte producten.

Onze producten zijn allemaal natuurlijk handgemaakte zeep voor Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging en Haarverzorging.

We zijn gespecialiseerd in de productie van handgemaakte natuurlijke cosmetica.

Al onze producten zijn op basis van ezelinnenmelk die direct van de ezels van onze eigen boerderij komt.

Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons belangrijkste ingrediënt: ezelinnenmelk garanderen.

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , onze ezelinnenmelk zepen zijn natuurlijke producten die je kan bij ons e-shop krijgen.

Organische Ezelinnenmelk zeep ingredienten

Waarom organische Ezelinnenmelk zeep

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze ezelinnenmelk zepen. Ze zijn allemaal gemaakt van Olijfolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals Castorolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken?

Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over organische Ezelinnenmelk zeep

Wat zijn de voordelen van ezelinnenmelk zeep

WAAROM-EZELMELK-COSMETICA

WAAROM-NATUURLIJKE-COSMETICA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button