√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Biologische ezelinnenmelk zeep

Biologische ezelinnenmelk zeep?

Waarom Biologische ezelinnenmelk zeep?

Biologische ezelinnenmelk zeep is zo’n milde, hydraterende en natuurlijke zeep dat je de zeep voor volwassenen, maar ook voor kleine kinderen, babies en zelfs huisdieren kan gebruiken.

Waarom Biologische ezelinnenmelk zeep?

Ezelinnenmelk zeep verfrist de huid, maar droogt de huid niet uit.

De natuurlijke ezelinnenmelk zeep is heel populair, omdat het een krachtige anti-bacteriële en tegelijkertijd regenererende werking heeft.

Biologische ezelinnenmelk zeep zuivert je huid en maakt je huid zacht en soepel.

Biologische ezelinnenmelk zeep voor je huid?

Heb je last van eczeem? of acne en psoriasis? Heb je last van puistjes? Gebruik Biologische zeep dan dagelijks voor je gezicht en je lichaam. Natuurlijke zeep zuivert en herstelt de huid en verlicht de klachten die je ondervindt.

Gebruik ezelinnenmelk zeep als je last hebt van puistjes en acne, maar ook als je last hebt van andere huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

Ezelinnenmelk zeep is een natuurlijke zeep die niet alleen heerlijk is voor je huid, maar ook wonderen doet voor huidirritaties en huidaandoeningen waar je misschien last van hebt.

Biologische ezelinnenmelk zeep voor je haar!

Ezelinnenmelk zeep Kun je gebruiken als shampoo om je haar mee te wassen. Veel commerciële shampoos bevatten kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen die je haar droog en dof maken.

Ezelinnenmelk zeep is 100% natuurlijk en heerlijk om je haar mee te wassen. In het begin zal het wennen zijn. Je haar zal wat stijf aanvoelen. Dit komt omdat je haar moet wennen aan de natuurlijke shampoo. Geef Biologische ezelinnenmelk zeep een paar weken de kans en je zult het verschil merken.

Heb je last van roos, een jeukende hoofdhuid of haarverlies, gebruik Biologische ezelinnenmelk zeep dan als shampoo en je zult zien dat je hoofdhuidirritaties binnen korte tijd een heel stuk minder worden.

Biologische ezelinnenmelk zeep voor je tanden?

Je kunt ezelinnenmelk zeep zelfs als tandpasta gebruiken. De smaak is wel even wennen als je ezelinnenmelk zeep als tandpasta gebruikt, maar je zult verstelt staan van het resultaat. Je tanden zullen schoner zijn en witter worden. Je merkt het al na een aantal weken wanneer je Biologische ezelinnenmelk zeep voor je tanden gebruikt. Veel mensen denken dat ze fluoride nodig hebben om hun tanden te reinigen, maar dat is niet perse waar. Ezelinnenmelk zeep is compleet natuurlijk en reinigt je tanden op een grondige manier.

Wat zijn de voordelen van ezelinnenmelk zeep?

Het gebruik van ezelinnenmelk zeep heeft veel voordelen. De zeep is 100% natuurlijk en bevat alleen olijfolie castorolie, palmolie, kokosolie  en natuurlijk ezelinnenmelk. Ezelinnenmelk zeep zorgt ervoor dat je wonden sneller helen. Het vermindert huidirritaties en huidaandoeningen zoals acne, puistjes, eczeem en psoriasis.

Ezels melk zeep kun je voor verschillende doeleinden gebruiken; voor je lichaam, je gezicht, je haar, je tanden, je kleren en zelfs je huisdieren.

Helpt Biologische ezelinnenmelk zeep tegen eczeem?

Heb je last van eczeem? Gebruik dan dagelijks Biologische ezelinnenmelk zeep.

Biologische ezelinnenmelk zeep wordt door veel mensen gebruikt die last hebben van eczeem, omdat het de eczeem klachten verlicht.

Biologische ezelinnenmelk zeep vermindert de jeuk en de schilfers die gepaard gaan met eczeem.

De olijfolie in zeep zuivert de huid, terwijl de kastorolie in ezelinnenmelk zeep de huid voedt en herstelt.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics?

Biologische ezelinnenmelk zeep

Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen.

De meeste ezelinnenmelkerijen vind je in Zuid-Europa, maar ook in Nederland zijn ze op kleine schaal in opkomst.

Wat denk je? Is het iets wat je zou willen proberen?

Onze Ezelinnenmelk zepen zijn gemaakt met biologische ezelinnenmelk uit onze boerderij.

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , kan men onze biologische Ezelinnenmelk zepen vinden.

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.

Ze zijn allemaal gemaakt van ezelinnenmelk als basis ingrediënt, castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.

ezelinnenmelk zeep

Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij.

Onze ezelinnenmelk zepen zijn Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Er zijn niuwe Ezelinnenmelk zepen bij El Greco Handmade Natural Cosmetics zoals:

En 3-pack zepen in aanbidding: 3-pack zepen van 25,50 alleen maar voor 20.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over ezelinnen melk en ezelinnen zeep

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button