√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

ezel melk voordelen voor schoonheid

Ezel melk voordelen voor schoonheid

Wat zijn de ezel melk voordelen voor je gezondheid en schoonheid?

De ezel melk voordelen zijn bekend sinds de oudheid. Naast het feit dat rijk is aan vitaminen, mineralen… het bevat veel Retinol “vitamine A”, die heeft een effect tenseur en Anti-veroudert erkend. Retinol helpt ook het herstel en genezing van de huid, en de vervaardiging van collageen.

De ezel melk mens nodig heeft om gezond, mooi en goed en lekker te eten te zijn!

Wat zijn de voordelen van ezel melk voor je gezondheid en schoonheid?

Βelangrijke component van Ezel melk – calcium. Aldus ezel melk bevat andere elementen die calcium geabsorbeerd fosfor, vitamine D, magnesium helpen. Calcium versterkt het botweefsel is betrokken bij de vorming van collageen.Vooral betekent veel calcium in het leven van de vrouwen van middelbare leeftijd.

Het feit is dat in die periode bij vrouwen is er een gevaar van ernstige ziekten – osteoporose, waardoor been breekbaarheid en brosheid. Derhalve kunnen vrouwen niet missen ezel melk en ezel melkproducten.

Kan ook niet zonder melk en mensen die zich bezighouden met zware lichamelijke arbeid (zoals atleten), omdat ezel melk – een goede bron van riboflavine.

Meer ezel melk veel koolhydraten, namelijk de zogenaamde “muscle fuel”, en eiwitten, moesten gewoon spieren in goede conditie houden. Een halve liter melk aan de dagelijkse behoefte aan eiwit met ten minste 20%.

Ezel Melk helpt hoge bloeddruk en vermindert het risico op sommige kankers. Zuivelproducten normaliseren van de werking van het maag-darmkanaal, wat een positief effect op het menselijk immuunsysteem. Als vergiftiging zuren, logen, zware metalen, alcohol, slechte kwaliteit eten, of u kunt voorkomen dat de ongelukkige gevolgen als je een liter en een half warme volle melk drinken. Een glas warme ezel melk ‘s nachts werkt als een licht kalmerend middel.

Drink ezel melk – zal gezond en mooi zijn! Zoals hierboven vermeld, het calcium in melk is verantwoordelijk voor de vorming van collageen. Daarom melk is effectief wapen in de strijd tegen de verwelking van de huid. In combinatie met calcium fosfor opladen van de vesting en de witheid van de tanden.

Ezel melk voordelen

Ezel melk vindt zijn toepassing bij de vervaardiging van cosmetische producten voor de huid en haren. Gebruikte ezel melk voor gezicht, lichaam en haar in het huis.

Erg handig ezelinnenmelkmelk zeep. Dit zeep is handig voor over-gedroogde, gespleten haarpunten.

Zonnebrand van de huid op het getroffen gebied meerdere malen toegepast op ezel zeep. Deze werkwijze bevordert een snelle genezing van de huid. Als u begint met de procedure uit te voeren onmiddellijk na komende uit het strand, is het waarschijnlijk dat een paar dagen de huid begint te schillen.

Perfecte tool voor lichaamshuid.  Koffie scrub ezelinnenmelk zeep, of honing ezelinnenmelk zeep toevoegen. Het blijkt scrub.G elijkspel gemasseerd deze scrub op het lichaam, verlaten voor een paar minuten en dan afwassen. Ten eerste, deze tool geeft de toon huid en de elasticiteit van het lichaam, tastbare na de eerste toepassing. Ten tweede, is koffie worstelt met cellulitis, maar geeft ook de huid een lichte tan.

Legendary Nefertiti en Cleopatra nam regelmatig ezel melk baden. Wij bij El greco cosmetics bieden de procedure “Cleopatra’s Bath met ezel melk “. Deze ezel melk zeep helpt om de huid te verzachten, vergroten de elasticiteit.

Ik wens je gezondheid, schoonheid en bon appetit!

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics? Εzel melk voordelen

ezel melk voordelen voor schoonheid

Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen.

De meeste ezelinnenmelkerijen vind je in Zuid-Europa, maar ook in Nederland zijn ze op kleine schaal in opkomst.

Wat denk je? Is het iets wat je zou willen proberen?

Onze Ezelinnenmelk zepen zijn gemaakt met biologische ezelinnenmelk.

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , kan men onze biologische Ezelinnenmelk zepen vinden.

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.

Ze zijn allemaal gemaakt van ezelinnenmelk als basis ingrediënt, castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.

El Greco Handmade Natural Cosmetics. Εzel melk voordelen

Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij.

Onze ezelinnenmelk zepen zijn Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Er zijn niuwe Ezelinnenmelk zepen bij El Greco Handmade Natural Cosmetics zoals:

En 3-pack zepen in aanbidding: 3-pack zepen van 25,50 alleen maar voor 20.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Ik zou het enorm waarderen als je even laat weten wat jij van dit artikel vind, en je mening laat horen. Thanks!”

Lees meer over ezelinnen melk en ezelinnen zeep

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button