√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Ezelinnenmelk cosmetica het geheim van je beauty

Ezelinnenmelk cosmetica het geheim van je beauty

Ezelinnenmelk cosmetica het geheim van je beauty

Ezelinnenmelk cosmetica is historisch geweest als met hun aantekeningen cosmetische eigenschappen heeft veel voedingsstoffen gemakkelijk opgenomen.

Ezelmelk is nog bekend om de voordelen voor de huid. Het eerste ding dat komt te letten zijn de baden van ezelinnenmelk genoten het Griekse koningin van Egypte Cleopatra.

Het gebruik van ezelinnenmelk is dus al heel oud. Egypte, Griekenland, Rome … de grote culturen in al hun deugden waren altijd zeer gewaardeerd.

Waroom Is Ezelinnenmelk cosmetica het geheim van je beuty?

De waarheid is dat de buitenwereld werd gebruikt als de zeep – ezelinnenmelk zeep, want het is zeer effectief in het droge, gevoelige, gevoelig voor slechte genezing met allergische neigingen, gerimpelde, verouderende huid en vooral bij het zoeken naar een regenererende en anti-oxidant huid.

Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep  is rijk aan voedingsstoffen en hoge verteerbaarheid hebben het ideaal in geval van vermoeidheid, zwakte gemaakt, ypostoperatorios ondervoeding.

U kunt het immuunsysteem (alleen en kan worden gevonden in moedermelk) te verbeteren als het immunoglobulinen bevat en Lizozima

De rijke oligosacchariden maken ezelinnenmelk zeep zeer geschikt voor de neiging tot verstopping, allergieën, onevenwichtigheden in de darmflora.

Ezelinnenmelk zeep heeft een hoge verteerbaarheid, zoals ezelinnenmelk is laag in vet en caseïne.

Ezels melk heeft verzachtende en verzorgende eigenschappen voor de huid.

Ezelinnenmelk wordt veelvuldig verwerkt in verzorgingsproducten, bijvoorbeeld in gezichtsmaskers en douchegels. Dit gebeurt vaak in combinatie met honing.

Wat is het geheim van je beuty?

Ezelinnenmelk in Ezelinnenmelk zeep bevat, zoals je waarschijnlijk wel weet, melkzuur. Dit melkzuur (lactic acid) valt onder de categorie alpha-hydroxy-acids, oftewel: AHA’s. Deze zuren  ‘weken’ op milde wijze de dode huidcellen van je huid. Je kunt dit zien als een zeer milde peeling. Eentje die je dagelijks kunt gebruiken en waarbij je huid ook nog eens diep gereinigd wordt! Melkzuur zorgt er tevens voor dat de PH-balans van je huid wordt hersteld.

Ezelinnenmelk lijkt als een wondermiddel voor je gewicht.

Wetenschappers ontdekten dat de ezelinnenmelk grote hoeveelheden omega 3 en calcium bevat. Dit is beter voor het hart, gewicht en ons energielevel. Ook voor mensen met een allergieën is ezelmelk een uitkomst.

Daarnaast bevat Ezelinnenmelk veel eiwitten, bouwstoffen, die je huid helpen herstellen. Ook werken deze eiwitten hydraterend voor je huid. Ezelinnenmelk bevat vitamine A en D, die vrije radicalen onschadelijk maken en zo huidveroudering tegengaan.

Voedingsdeskundigen zeggen dat het dieet niet zoveel kwaad kan maar zeggen er ook bij dat gezonde voedingsgewoonten en meer beweging een betere manier is om wat kilo´s kwijt te raken.

Je krijgt er ook nog eens meer energie van en de smaak is veel beter dan koemelk. Mensen die Ezelinnenmelk drinken vinden het erg lekker.

Ezelinnenmelk heeft een wat zoetere smaak als koemelk. Bovendien is het de beste vervanger voor moedermelk.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics – Ezelinnenmelk cosmetica?

Ezelinnenmelk cosmetica het geheim van je beauty

Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen.

De meeste ezelinnenmelkerijen vind je in Zuid-Europa, maar ook in Nederland zijn ze op kleine schaal in opkomst.

Wat denk je? Is het iets wat je zou willen proberen?

Onze Ezelinnenmelk zepen zijn gemaakt met biologische ezelinnenmelk.

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , kan men onze biologische Ezelinnenmelk zepen vinden.

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.

Ze zijn allemaal gemaakt van ezelinnenmelk als basis ingrediënt, castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.

Ezelinnenmelk cosmetica

Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij.

Onze ezelinnenmelk zepen zijn Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Er zijn niuwe Ezelinnenmelk zepen bij El Greco Handmade Natural Cosmetics zoals:

En 3-pack zepen in aanbidding: 3-pack zepen van 25,50 alleen maar voor 20.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over ezelinnen melk en ezelinnen zeep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button