√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Ezelinnenmelk producten zeep voordelen

Ezelinnenmelk producten zeep voordelen!

Ezelinnenmelk producten zeep voordelen!

Is zeep op basis van ezelinnenmelk producten het beste voor je huid? Ezelinnenmelk producten zeep

We gebruiken allemaal elke dag zeep. Shampoo’s, handzeep, douchegel: we love it. Maar eigenlijk is heel veel zeep helemaal niet zo goed voor ons. Vaak zijn zepen geparfumeerd en drogen ze onze huid enorm uit.

Dus komt als een alternatief? Er zijn namelijk ook zepen die gemaakt zijn van natuurlijke producten. Fresch ezelinnenmelk, bijvoorbeeld.

Ezelinnenmelk en ezelinnenmelk producten genieten een ware comeback. Nu meer en meer mensen op zoek gaan naar alternatieven voor koemelk om allergieën te voorkomen, is ezelinnenmelk – na geiten-, schapen- en meer recent kamelenmelk – zeker een optie.

De ezelinnenmelk is rijk aan lactose, ook wel melksuiker genoemd, en arm aan vet. Daarmee is het de melk van ezelinnen die het dichtst in de buurt van moedermelk komt. Paus Franciscus maakte deze maand bekend dat hij ermee gevoed werd als baby in aanvulling op de melk van zijn moeder.

Ezelinnenmelk is ook rijk aan vitaminen en bevat antibacteriële eiwitten en anti-allergenen, stoffen die het immuunsysteem regelen en allergische reacties tegengaan. Zo zou de ezellinnenmelk helpen tegen huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem, en ook astma en bronchitis verlichten.

Waarom ezellinnenmelk zeep is het beste van ezelinnenmelk producten?

We weten al heel lang van Cleopatra’s tijden dat ezelinnenmelk zeep hele positieve effecten op onze gezondheid heeft. Om haar huid soepel en jong te houden baade zij zich dagelijks in ezelinnenmelk. Om de luxe daarvan te kunnen begrijpen moet u weten dat een ezelin ongeveer zes liter melk per dag geeft, omdat ze ook haar veulen moet zogen blijft er per ezel ongeveer twee liter voor het bad over. Daarom had Cleopatra een kudde van 700 ezelinnen met evenzoveel veulens die altijd met haar meereisde, zodat de koningin – altijd en overal – een bad kon nemen in ezelinnenmelk.

Ook voor je huid: ezelinnenmelk zeep is mild en voedt enorm. Ik was daarom benieuwd naar zo’n zeep en probeerde die van El Greco Cosmetics uit: gemaakt van ezelinnenmelk uit onze ezels boerderij in Nederland. Het zijn zepen met natuurlijke ingredienden en essentiele olien. Sounds good!

Ezelinnenmelk is rijk aan vitamine C, mineralen en antistoffen.

Ezelsmelk zepen reinigen je huid zonder uit te drogen (meestal heb je na gebruik stroeve handen, nu niet) en ook leuk: sommige zepen geven je haar een mooie glans.’s linnenmelk zepen zijn vrij van chemicalien, kunstmatige geur en kleurstoffen, dierlijke vetten en er wordt geen gebruik gemaakt van dierproeven.

De ezel’s melk zepen zouden ook goed moeten werken tegen eczeem en huidirritatie.

Ezels melk zeep

De ezelinnenmelk en ezelinnenmelk zepen zijn geschickt voor baby’s die allergisch zijn voor koeienmelk, volwassenen met darmproblemen (bijvoorbeeld patiënten met de ziekte van Crohn) en kankerpatiënten die chemotherapie volgen en die met de ezelinnenmelk hun weerstand willen verhogen.

Ezelinnemelk bevat vitamine A en E en Omega 3 en 6. De zeep voedt en hydrateert de huid, is romig en heerlijk zacht.

Ezelinnenmelk bevat bestanddelen die de veroudering van de huid tegengaat.

De ezelinnenmelk zeep is ook geschikt voor de gevoelige huid en voor de huid met acné, eczeem en psoriasis!

El Greco Cosmetics ezelinnenmelk producten worden hand gemaakt en verpakt in onze familiebedrijf.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics – Ezelinnenmelk producten zeep?

Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen.

De meeste ezelinnenmelkerijen vind je in Zuid-Europa, maar ook in Nederland zijn ze op kleine schaal in opkomst.

Wat denk je? Is het iets wat je zou willen proberen?

Onze Ezelinnenmelk zepen zijn gemaakt met biologische ezelinnenmelk.

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , kan men onze biologische Ezelinnenmelk zepen vinden.

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.

Ze zijn allemaal gemaakt van ezelinnenmelk als basis ingrediënt, castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.

Ezelinnenmelk producten zeep.

Ezelinnenmelk producten zeep voordelen

Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij.

Onze ezelinnenmelk zepen zijn Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben. Ezelinnenmelk producten zeep

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Er zijn niuwe Ezelinnenmelk zepen bij El Greco Handmade Natural Cosmetics zoals:

En 3-pack zepen in aanbidding: 3-pack zepen van €25,50 alleen maar voor €20.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over ezelinnen melk en ezelinnen zeep

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button