√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Waarom olijfoliezeep kopen

Waarom olijfoliezeep kopen?

Waarom olijfoliezeep kopen?

Olijfolie heeft vele voedende eigenschappen en kan worden gebruikt voor vele dingen naast het koken. Gemaakt van extra e olijfoliezeep hebben eeuwenlang gebruikt. Olijfolie zeep kunt toiletartikelen zoals shampoo en scheerschuim vervangen. Je kan olijfoliezeep kopen  bij El Greco Cosmetics. Olijfoliezeep van El Greco Cosmetics langer duurt en heeft vele voordelen.

Olijfolie is gebruikt als een reinigingsmiddel reeds in het oude Griekenland en Egypte. De Grieken en Egyptenaren wreef olijfolie op hun huid. Zij vonden dat vuil klampte zich aan het vast en dan kon worden afgeschraapt. Mesopotamische mensen geëxperimenteerd met zeep ash (een stof vergelijkbaar met loog) aanbrengend olijfolie om iets als zeep te creëren. De Fransen de as uit zee planten gecombineerd met lokaal geperste olijfolie in de 6e eeuw en maakte olijfolie zeep die beroemd worden zou wereldwijd om’s werelds eerste olijfolie zeep.

Waarom olijfoliezeep kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om olijfoliezeep te kopen:

 1. Natuurlijk en milieuvriendelijk: Olijfoliezeep wordt vaak gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waardoor het milieuvriendelijker is dan sommige commerciële zepen die chemicaliën en kunstmatige toevoegingen bevatten.
 2. Zachtheid voor de huid: Olijfoliezeep staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor mensen met een gevoelige huid of huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis. Het kan helpen om de huid gehydrateerd en zacht te houden.
 3. Voedende eigenschappen: Olijfolie bevat vitamines en antioxidanten die de huid kunnen voeden en beschermen tegen vrije radicalen, waardoor het een goede keuze is voor dagelijkse huidverzorging.
 4. Milde reiniging: Olijfoliezeep staat erom bekend een milde reiniging te bieden zonder de natuurlijke oliën van de huid te strippen, waardoor de huid niet uitdroogt zoals sommige andere zepen dat kunnen doen.
 5. Veelzijdigheid: Olijfoliezeep kan worden gebruikt voor het reinigen van het lichaam, het gezicht en zelfs het haar, waardoor het een veelzijdig product is voor dagelijks gebruik.

Al met al kan het kopen van olijfoliezeep een goede keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke, milde en effectieve manier om hun huid te reinigen en te verzorgen.

Ezelinnenmelk zeep met Olijfolie kopen

 1. Ezelinnenmelk zeep met extra e olijfolie is geschikt voor mensen met huid gevoeligheden.

Mensen met huid gevoeligheden willen gebruik maken van extra e olijfolie zeep want het is zeer mild, zelfs op volle sterkte. U kunt het veilig gebruiken baby’s huid zonder een risico van uitslag schoon te maken. Olijfolie zeep met ezelinnenmelk kunnen bevatten andere oliën, zoals kokosolie, naast extra e olijfolie, palm olie en castor olie. Extra olijfolie zeep kan worden geproduceerd met loog. Loog moet met zorg worden behandeld door iemand met zeep maken ervaring, maar het wordt gebruikt in vele natuurlijke levenswijze producten. Het combineren van loog, ezelinnenmelk en olie resultaten in een chemische stof genaamd verzeping. Deze wijziging maakt de zeep.

 1. Ezelinnenmelk zeep met extra  olijfolie word geadviseerd voor de droge huid.

Olijfolie is een natuurlijke sussend, zodat Ezelinnenmelk zeep met extra e olijfolie word geadviseerd voor de droge huid. Het kan ook helpen mensen met eczeem of psoriasis. Olijfolie bevat ook linoleenzuur, alpha-linoleenzuur en oliezuur zuren, die bevordering van de productie van prostaglandinen in je lichaam. Deze prostaglandines vloeiend en onderneming van de huid.

Olijfoliezeep voordelen

 1. Ezelinnenmelk zeep met extra e olijfolie als Antioxidant

Antioxidanten in extra  olijfolie een beschermende barrière voorzien in de huid en helpen bij de bestrijding van degeneratie van de huid. Ezelinnenmelk zeep met extra e olijfolie bevat polyfenolen, die helpen uw lichaam te voorkomen huid schade veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon. Ezelinnenmelk zeep met extra e olijfolie bevat vitaminen die de huid voeden. Vitamine E helpt uw lichaam produceren collageen, en vitamine K kan helpen verminderen van de verschijning van onder ogen kringen en spataderen.

 1. Olijfolie heeft lager tarief van de oxidatie dan de natuurlijke oliën van de huid.

Omdat olijfolie een lager tarief van de oxidatie dan de natuurlijke oliën van de huid heeft, zal het niet verstoppen poriën wanneer toegepast op de huid. Dit zal helpen verminderen acne en huideigen evenwicht. De niet-comedogeen eigenschappen maken ezelinnenmelk zeep met extra e olijfolie een geschikt alternatief voor scheerschuim omdat het geen overtollige droogte zal veroorzaken. Olijfoliezeep kopen

Olijfoliezeep kopen

Waarom olijfoliezeep kopen

 1. Ezelinnenmelk zeep met Extra olijfolie bevat geen fosfaten.

Extra  olijfolie zeep bevat geen fosfaten. Wanneer fosfaten de watervoorziening invoert, maar ze stimuleren de groei van algen. De algen groen van het water, afbreken van zuurstof en kunnen schade toebrengen aan vis en andere zeedieren.

 1. Ezelinnenmelk zeep met Extra olijfolie is gezond en Nutritious

Olijfolie bevat hoge niveaus van vitamine C, vitamine B6 (niacine) en een passend bedrag van Pro-vitamine A (beta-caroteen). Die allemaal zijn belangrijke anti-oxidanten die het lichaam tegen oxidatieve stress en schade door vrije radicalen beschermen. Ezelinnenmelk is een van de meest krachtige anti-inflammatoire agenten die van nature voorkomen.

 1. Ezelinnenmelk zeep met Extra olijfolie beschermt de huid tegen zonnebrand beschadiging.

Extra  olijfolie bevat antioxidanten, zoals vitaminen A, C en E, die vervatte de huid tegen beschadiging door de zon en de effecten van veroudering beschermen kunnen. Olijfoliezeep kopen

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics?

Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen.

De meeste ezelinnenmelkerijen vind je in Zuid-Europa, maar ook in Nederland zijn ze op kleine schaal in opkomst.

Wat denk je? Is het iets wat je zou willen proberen?

Onze Ezelinnenmelk zepen zijn gemaakt met biologische ezelinnenmelk.

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , kan men onze biologische Ezelinnenmelk zepen vinden.

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.

Ze zijn allemaal gemaakt van ezelinnenmelk als basis ingrediënt, castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.

Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij.

Ezelinnenmelk zeep

Onze ezelinnenmelk ezelinnenmelk zepen zijn Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Er zijn nieuwe Ezelinnenmelk zepen bij El Greco Handmade Natural Cosmetics zoals:

En 3-pack zepen in aanbidding: 3-pack zepen van 25,50 alleen maar voor 20.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Ik zou het enorm waarderen als je even laat weten wat jij van dit artikel vind, en je mening laat horen. Thanks!”

Lees meer over Olijfoliezeep kopen en ezelinnen zeep

Waarom ezelinnen melk cosmetica?

Health Benefits Of Donkeys Milk

Could donkey milk hold the secret to skin health?

Ezelinnenmelk de nieuwe superfood?

http://paramarketing.gr/proti-kataskevi-eshop-ollandika#comment-31778

http://www.pagelynx.com/kny75rvn/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button