√ Voor 15.00 uur besteld verzonden dezelfde dag. |  √ Gratis ruilen. |  √ Tot 90% korting

WERELDWIJD GRATIS VERZENDING BOVEN €90!

Natuurlijke zeep. De geweldige voordelen!

Natuurlijke zeep. De geweldige voordelen!

Natuurlijke zeep. De geweldige voordelen!

Als het gaat om 100% natuurlijke zepen met geweldige voordelen, ezelinnenmelk Natuurlijke zeep bovenaan de lijst. Het is gemaakt van zuivere ezelinnenmelk samen met een aantal andere natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, olijfolie, palmolie en castorolie. Waardoor het een uitstekend alternatief voor de reguliere synthetische zepen maakt. Wilt u weten hoe deze handgemaakte zeep je een beauty boost kan geven? Lees verder om meer te weten:

Wat zijn de geweldige voordelen van 100% natuurlijke zeep?

Heb je ooit gedacht van het gebruik van natuurlijke ezelinnenmelk zeep?

Ezelinnenmelk zeep doet veel meer dan alleen het reinigen van ons lichaam.

Laten we eens kijken naar de geweldige ezelinnenmelk 100% natuurlijke zeep voordelen:

  1. Ezelinnenmelk zeep reinigt Toch Diep:

Ezelinnenmelk zepen zijn handgemaakt bar zeep dat er geen agressieve schoonmaakmiddelen of schadelijke chemische stoffen bevatten. Het melkzuur component van pure ezelinnenmelk is bekend dat een belangrijke rol spelen in het reinigen van onze huid door het elimineren van onzuiverheden. Het bevat ook alfa-hydroxyzuren die breken de bindingen tussen dode cellen en verwijder het dof oppervlak laag van de huid om de huid een piepende net uiterlijk geven. Bovendien zijn de ezelinnenmelk zepen rijk aan natuurlijke ingrediënten, die zachtjes werken zonder dat extreme droogte.

  1. Ezelinnenmelk zeep geeft gezond en gevoed met de huid:

Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep zit vol met vitaminen zoals A, B1, B6, B12, C, D, E, enz., En mineralen, zoals zink, koper, ijzer, selenium, etc. Afgezien daarvan ook vetzuren, aminozuren, citroenzuur, antioxidantia en enzymen. Al deze worden vereist niet alleen voor het lichaam, maar zijn ook belangrijk voor onze huid. Echter, het beste deel is dat ezelinnenmelk de oppervlaktelaag van de huid kunnen doordringen snel en bieden elk van onze weefsels voldoende hoeveelheden voedingsstoffen. Kan regelmatig gebruik van geitenmelk zeep de huid te voeden en voeden van binnenuit.

Natuurlijke zeep

  1. Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep houdt de huid zacht en gehydrateerd:

Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep is zelf een verzachtend middel of natuurlijke vochtinbrengende crème die wordt geabsorbeerd door de huid onmiddellijk en creëert een vochtbarrière te zacht, glad en soepel te houden gedurende een langere tijd. Het is geladen met eiwitten, vetzuren en glycerine, die bijdragen tot de super hydraterende en vochtinbrengende eigenschappen. Omgekeerd romige textuur van de zeep geeft een luxe zachtheid van het penetreren van de bovenste laag van de huid en het bereiken van de scheuren en spleten gevormd tussen de cellen vrij gemakkelijk.

  1. Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep voorkomt vroegtijdige veroudering:

Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep is rijk aan krachtige antioxidanten, zoals vitamine A, vitamine C en vitamine E, Deze kunnen ons ​​lichaam vrij van de oxidatieve schade veroorzaakt door vrije radicalen houden. Het elimineert tevens de laag van dode cellen van de oppervlaktelaag van onze huid en onthult de nieuwe cel lagen eronder. Beide leiden tot vertraagde veroudering en het wegwerken van vroegtijdige tekenen van veroudering, zoals de verschijning van fijne lijntjes, rimpels, zonnevlekken, en ga zo maar door.

  1. Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep houdt Skin Acne-Free:

Volgens deskundigen, ezelinnenmelk zeep is geschikt voor het geven van harde concurrentie met een andere anti-bacteriële zeep beschikbaar in de markt, vooral als het gaat om de behandeling van acne en puistjes. De melk aanwezige eiwitten in de producten bezit verbazingwekkende anti-microbiële eigenschappen, die helpen bij het voorkomen van de groei van acne veroorzakende bacteriën en vernietigen van degenen die al op je huid.

Wat zijn de geweldige voordelen van zeep?

Natuurlijke zeep. De geweldige voordelen!

  1. Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep verlicht irritatie en ontsteking:

Regelmatig gebruik van ezelinnenmelk zeep kan behulpzaam zijn bij het verlichten van de huid ontsteking. Ezelinnenmelk bekend sterke anti-inflammatoire eigenschappen als gevolg van de aanwezigheid van vetmoleculen daarin. Trouwens, het omvat niet chemische additieven. Zo kan iedereen het gebruiken zonder zorgen over irritatie of ontsteking.

  1. Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep geneest huidinfecties Snel:

Zoals gezegd in het vorige punt, kan ezelinnenmelk onze huid te kalmeren zonder dat jeuk. Aan de andere kant biedt effectieve antimicrobiële effecten. Daarom kan ezelinnenmelk zeep uit dit worden gebruikt om huidinfecties, zoals rosacea, eczeem, psoriasis en contact dermatitis genezen sneller. Natuurlijke zeep

  1. Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep behoudt pH evenwicht van de huid:

Ezelinnenmelk zeep helpt de balans van de pH-niveau van ons lichaam perfect. Gebleken is dat ezelinnenmelk bevat een bepaalde vetzuur genoemd caprylzuur, waarbij de pH-balans van de zeep verlaagt en maakt het bijna gelijk aan die van het menselijk lichaam. Hierdoor kan onze huid meeste voedingsstoffen uit het sop succes te voorkomen de aanval van ziektekiemen.

  1. Reparaties beschadigde huid sneller:

Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep is verrijkt met alfa hydroxyl zuren, die dode huidcellen verwijdert en de groei van verse nieuwe cellen in ons lichaam te stimuleren. Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep helpt bij het herstellen van beschadigde huid, waardoor we een jonge en levendige uitstraling. Natuurlijke zeep

  1. Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep beschermt tegen huidkanker:

Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep bevat veel selenium, dat werd bewezen door wetenschappers, kan onze huid te beschermen tegen de schadelijke ultraviolette stralen van de zon, het houden van huidkanker op de baai.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics?

Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen.

De meeste ezelinnenmelkerijen vind je in Zuid-Europa, maar ook in Nederland zijn ze op kleine schaal in opkomst.

Wat denk je? Is het iets wat je zou willen proberen?

Onze Ezelinnenmelk zepen zijn gemaakt met biologische ezelinnenmelk.

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , kan men onze biologische Ezelinnenmelk zepen vinden.

Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.

El Greco Handmade Natural Cosmetics

Ze zijn allemaal gemaakt van ezelinnenmelk als basis ingrediënt, castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.

Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.

Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.

Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij.

Onze ezelinnenmelk zepen zijn Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.

Er zijn niuwe Ezelinnenmelk zepen bij El Greco Handmade Natural Cosmetics zoals:

En 3-pack zepen in aanbidding: 3-pack zepen van 25,50 alleen maar voor 20.

Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.

Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over ezelinnen melk zeep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares
Call Now Button